Ποιο κόμμα ψήφισαν στα Εξάρχεια, στην μοναδική σημερινή κάλπη - Είχε ρεκόρ αποχής

Ποιο κόμμα ψήφισαν στα Εξάρχεια, στην μοναδική σημερινή κάλπη - Είχε ρεκόρ αποχής Facebook Twitter
3

Ολοκληρώθηκε σήμερα σε κλίμα ηρεμίας και με εξαιρετικά χαμηλή συμμετοχή, περίπου 7,5% η διαδικασία επαναληπτικής εκλογής στο 33ο εκλογικό τμήμα Αθηνών στα Εξάρχεια, επί της οδ. Κωλέττη.

H μοναδική αυτή κάλπη που στήθηκε στην Ελλάδα σήμερα προέκυψε καθώς εκλάπη η κάλπη στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το υπουργείο Εσωτερικών, επί 545 εγγεγραμμένων, ψήφισαν 39 εκ των οποίων ήταν έγκυρα: 38, λευκά: 0, άκυρα: 1.

Ειδικότερα η κατανομή είναι ως εξής: η ΝΔ έλαβε 15 ψήφους, ο ΣΥΡΙΖΑ 6, το ΚΙΝΑΛ: 8, η Χρυσή Αυγή 2, το ΚΚΕ 3, η Ελληνική Λύση 1, το ΜΕΡΑ25 1, η Δημιουργία Ξανά 1 και η Πλεύση Ελευθερίας 1.

Σημειώνεται ότι η επανάληψη κρίθηκε αναγκαία μετά την κλοπή της κάλπης από το συγκεκριμένο τμήμα που διέπραξαν άγνωστοι την περασμένη Κυριακή λίγα λεπτά πριν τις 7 μμ.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αυτό δεν ήταν άποψη.Ήταν εκλογές βίας και νοθείας.Ή ιστορική μνήμη είναι πράγμα εξαιρετικό. Να θυμόμαστε τι έγινε το 1961. Πριν από κοντά 70 χρόνια. Είναι υποχρέωσή μας. Βεβαίως.Αλλά να βλέπουμε και τι γίνεται σήμερα. Αλλιώς είμαστε τσαρλατάνοι της ιστορίας και όχι διδασκόμενοι από αυτήν.