Οργή στο ΚΙΝΑΛ για το σχόλιό του Κασιμάτη πως ο θάνατος της Γεννηματά «προσέφερε περισσότερα»

Φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά Facebook Twitter
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
0

Την έντονη αντίδραση στελεχών και υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ προκάλεσε το σχόλιο του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη που αναφέρεται στην Φώφη Γεννηματά.

«Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», έγραψε ο κ. Κασιμάτης, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, προκαλώντας την άμεση απάντηση του ευρωβουλευτή και υποψηφίου για την ηγεσία. 

Το σχόλιο του Κασιμάτη σχολιάστηκε στο Twitter:

Ανδρουλάκης για σχόλιο Κασιμάτη: Ντροπή για την απρέπεια, καμία ενσυναίσθηση

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, κάνοντας λόγο για «ντροπή». 

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», έγραψε στο Twitter ο κ. Ανδρουλάκης.

Έντονη ήταν και η αντίδραση κα του των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος σημείωσε: «Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;».

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε και ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος σχολίασε ότι «ντράπηκε μέχρι και η ντροπή».

«Η ‘Πανδώρα’ του ‘γνωστού και μη εξαιρετέου’ κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση», σημείωσε σε ανάρτηση στο Facebook.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM