Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση στο Σύνταγμα Facebook Twitter
0

UPDATE 22:00  Oλοκληρώθηκε η συγκέντρωση. Ανοικτοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, Μετά από την ένταση που  υπήρξε μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών, η συγκέντρωση έληξε ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Update 20.24: Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, καθώς μια ομάδα διαδηλωτών εκσφενδόνισε ορισμένα μπουκάλια και άλλα αντικείμενα προς την μεριά των ΜΑΤ, οι οποίοι με τη σειρά της έριξε χημικά και δακρυγόνα. Επιπλέον, η αστυνομία προχώρησε και σε προσαγωγή. Kλειστή είναι η Αμαλίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη πετροπόλεμος.

Νέα συγκέντρωση είναι σε εξέλιξη έξω από τη Βουλή με πρωτοβουλία αριστερών οργανώσεων, σωματείων, μοτοσικλετιστών και του δικτύου συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Κλειστός είναι από τις 15.30 ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα. Λίγο πριν τις 16.00 έκλεισαν και οι σταθμοί στο Μοναστηράκι και το Πανεπιστήμιο. Κλειστή είναι και η λεωφόρος Αμαλίας μπροστά από τη Βουλή.

Το πρωί σε περίπου 3 χιλιάδες υπολογίζονται τα άτομα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για συγκέντρωση στην πλ. Συντάγματος.

Στην χθεσινή συγκέντρωση που ήταν παράλληλη αυτών που εξελίσσονταν στο εξωτερικό σε συμπαράσταση στην Ελλάδα, διαδηλωτές σχημάτισαν ως ευχαριστώ, κρατώντας τα γράμματα του αγγλικού αλφάβητου, τα ονόματα μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων στις οποίες υπήρχαν συγκεντρώσεις.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM