ΣTA PODCAST THΣ LIFO

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου "αδειάζει" τους Ευρωπαίους ηγέτες για τη στάση τους απέναντι στο ζήτημα της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου "αδειάζει" τους Ευρωπαίους ηγέτες για τη στάση τους απέναντι στο ζήτημα της Ελλάδας Facebook Twitter
2

Ο Σαρλ Μισέλ ψέγει όσους καλύπτουν τα πρόσωπά τους και αρνούνται τις πολιτικές αποφάσεις» σημειώνει το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga αναφερόμενο στις δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ σχετικά με την Ελλάδα.

«Δεν είμαι ευτυχής που βλέπω ότι κάποιοι ηγέτες καλύπτουν τα πρόσωπά τους» αναθέτοντας τις συζητήσεις για την Ελλάδα σε εμπειρογνώμονες και στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, δήλωσε ο πρωθυπουργός του Βελγίου.

«Είμαστε κοντά στον κίνδυνο να εκδηλωθούν σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα. Οι τεχνικές διαδικασίες ήταν πολύ σημαντικές για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας, αλλά δεν είμαι χαρούμενος που ορισμένοι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων καλύπτουν τα πρόσωπά τους μεταθέτοντας το δικό τους έργο σε εμπειρογνώμονες των θεσμών και στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης. Εγώ ήμουν έτοιμος να λάβω πολιτικές αποφάσεις», τόνισε ο κος Μισέλ

2

ΣTA PODCAST THΣ LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ο πρωθυπουργός του Βελγίου πράγματι "αδειάζει" τους Ευρωπαίους ηγέτες. ΑΛΛΑ για ελλιπή εκλήρωση των καθηκόντων τους, ΟΧΙ για τη στάση τους απέναντι στην Ελλάδα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ