Ο Παπαχριστόπουλος είπε στη Βουλή ότι κάνει μπάνια στη Βούλα παρά τη ρύπανση

Ο Παπαχριστόπουλος είπε στη Βουλή ότι κάνει μπάνια στη Βούλα παρά τη ρύπανση Facebook Twitter
2

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος ανέφερε στη Βουλή, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι σήμερα το πρωί πήγε και έκανε μπάνιο στην Βούλα επειδή έχει ένα πρόβλημα με το πόδι του.

Ναι μπήκα και έκανα μπάνιο στη θάλασσα, έχω ένα πρόβλημα στο πόδι μου και πρέπει να κάνω μπάνια, μπήκα στη θάλασσα στην Βούλα και έκανα κανονικά μπάνιο. Δεν είδα κάποια κηλίδα φέρεται να είπε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ποταμιού Γιώργος Αμυράς πάντως απάντησε στον κ. Παπαχριστόπουλο, «σας πιστεύω ότι πήγατε και κάνατε μπάνιο όμως θα πρέπει να ξέρετε ότι ο καθηγητής Κουρέτας είπε θα χρειαστούν δύο ολόκληρα χρόνια για να επανέλθουν τα νερά στην προηγούμενη φυσική τους κατάσταση».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM