Μητσοτάκης: Να πείσουμε τους καχύποπτους ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά

Μητσοτάκης: Να πείσουμε τους καχύποπτους ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Επίσκεψη στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο (Ηelexpo) στο Μαρούσι πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, αφού ευχαρίστησε όλους «όσοι έχουν εμπλακεί στην επιχείρηση ''Ελευθερία''» ανέφερε ότι η χώρα μέχρι και χθες ξεπέρασε τους 500.000 εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Μητσοτάκης επιθεώρησε το πρώτο από τα τέσσερα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα τα οποία έχουν οργανωθεί προκειμένου να αυξηθεί σημαντικά η καθημερινή δυνατότητα εμβολιασμών ενώ ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων διότι -όπως είπε- έχουν στελεχώσει το κέντρο αυτό, το οποίο θα λειτουργεί σε πρώτη φάση από τις 8 μέχρι τις 8 με δυνατότητα διεύρυνσης ωραρίου σε ένα χώρο ασφαλή.

 

Μητσοτάκης: Να πείσουμε τους καχύποπτους ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά Facebook Twitter

«Αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει είναι όπως έχει γίνει μέχρι σήμερα, οι πολίτες να έρχονται, να τυγχάνουν της εξυπηρέτησης που τους αξίζει, να εμβολιάζονται γρήγορα και με ασφάλεια και αυτή η διαδικασία να τρέχει με όσο το δυνατόν πιο γρήγορους ρυθμούς. Η περιπέτεια αυτή θα τελειώσει όταν με το καλό έχει εμβολιαστεί ένα σημαντικό ποσοστό των συμπολιτών μας» ανέφερε.

Επίσης δήλωσε ότι υπάρχει η δυνατότητα επιτάχυνσης της διαδικασίας των εμβολιασμών.

Επίσης, ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον διοικητή του MEGA εμβολιαστικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη, αντισυνταγματάρχη κ. Καρόζη.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά την συνομιλία του με τον επικεφαλής του εμβολιαστικού κέντρου Θεσσαλονίκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα του κέντρου το οποίο και αυτό θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τη Δευτέρα, και τόνισε ότι θα προστεθούν -όπως δεσμεύθηκε η κυβέρνηση- δύο ακόμα μεγάλα αντίστοιχα εμβολιαστικά κέντρα στην Αθήνα.

Μητσοτάκης: Να πείσουμε τους καχύποπτους ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά Facebook Twitter
Μητσοτάκης: Να πείσουμε τους καχύποπτους ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά Facebook Twitter

«Αν κριθεί απαραίτητο έχουμε τότε τη δυνατότητα να φτιάξουμε και άλλα έτσι ώστε να αυξήσουμε σημαντικά τη δυνατότητα των ημερήσιων εμβολιασμών. Να τονίσω ότι ήδη και σήμερα είμαστε από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη σε ημερήσιους εμβολιασμούς αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αυτή η διαδικασία τρέχει απρόσκοπτα, είναι μία διαδικασία ηλεκτρονική, εμείς ειδοποιούμε τους πολίτες σε αντίθεση με άλλες χώρες δεν υπάρχει καμία ταλαιπωρία και υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση από τους πολίτες ότι το κράτος τους αντιμετωπίζει με την αξιοπρέπεια που τους αρμόζει» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό «να πείσουμε και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας οι οποίοι ενδεχομένως να είναι ακόμα καχύποπτοι, ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά και όλος ο επαγγελματισμός ο οποίος εκπέμπεται και μέσα από τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων, νομίζω ότι κατατείνει ακριβώς αυτό το μήνυμα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM