Μιχάλης Χουρδάκης: Από την Πλεύση Ελευθερίας στο κόμμα Κασσελάκη

Μιχάλης Χουρδάκης: Από την Πλεύση Ελευθερίας στο κόμμα Κασσελάκη Facebook Twitter
Μιχάλης Χουρδάκης/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Το Κίνημα Δημοκρατίας ανακοινώνει την ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή (πρώην βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας) και καθηγητή ΑΠΘ, Μιχάλη Χουρδάκη, ο οποίος αναλαμβάνει παράλληλα καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη, ο Μιχάλης Χουρδάκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης από τον Ιούνιο του 2023,, έχει καταθέσει σχεδόν 100 ατομικές ερωτήσεις, 25 επίκαιρες ερωτήσεις, 15 αιτήσεις κατάθεσης εγγράφων (ΑΚΕ), καθώς και επίκαιρες επερωτήσεις και προτάσεις νόμου, καθιστώντας τον έναν από τους πιο δραστήριους βουλευτές της Βουλής.

Είναι απόφοιτος της Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει θέση Επιμελητή στο Division of Metabolic and Nutritional Medicine του Dr. von Hauner Children’s Hospital στο Μόναχο, καθώς και τακτική θέση καθηγητή στο Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ. Έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ίδρυση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Εφαρμοσμένη Διατροφή και Προαγωγή Υγείας” και συνδιευθύνει το συνεργαζόμενο κέντρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας “WHO Collaborating Center for Quality of Life and Wellbeing”.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ