Η LiFO εγκαινιάζει, εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, τη συνεργασία της με τον ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό Vouliwatch, που λειτουργεί ως watchdog για το Κοινοβούλιο και προωθεί δράσεις για τη διαφάνεια και τη λογοδοσία στην πολιτική ζωή.

 

Το Vouliwatch παρουσιάζει, αποκλειστικά μέσω του LIFO.gr μια νέα εφαρμογή προσωποποιημένου σύμβουλου ψήφου, το It's My Party.

 

Ο ψηφιακός αυτός σύμβουλος ψήφου παρουσιάζει τις θέσεις των κομμάτων για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τους/τις ψηφοφόρους. Η διαφορά από τα υπόλοιπα προεκλογικά κουίζ που κυκλοφορούν είναι ότι πρόκειται για έναν απολύτως προσωποποιημένο σύμβουλο ψήφου, του οποίου τα αποτελέσματα προκύπτουν από τα ειδικότερα προσωπικά χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων, όπως η οικονομική κατάσταση, η προσωπική κατάσταση, η κατοικία κ.ά.

 

 

 

Κάντε το quiz παρακάτω, απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις (οικονομική-επαγγελματική κατάσταση, οικογενειακή κατάσταση, τόπος διαμονής, τόπος άσκησης εκλογικών δικαιωμάτων). Δείτε τι λένε τα κόμματα για εσάς προσωπικά στις κατηγορίες που σας αφορούν και διαλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει. Στη συνέχεια θα προκύψει σε γράφημα με ποιο κόμμα συμφωνείτε περισσότερο.

 

 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Vouliwatch εδώ: https://vouliwatch.gr/