Η Κατερίνα Παπακώστα υπέβαλε παραίτηση- Δεν την δέχθηκε ο Τσίπρας

Η Κατερίνα Παπακώστα υπέβαλε παραίτηση- Δεν την δέχθηκε ο Τσίπρας Facebook Twitter
0

Η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα υπέβαλε την παραίτησή της στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι λόγοι είναι δυο. 

Επιστολή παραίτησης, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή, υπέβαλε η Κατερίνα Παπακώστα, στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ένας λόγος είναι επειδή θέλει να καταδείξει ότι δεν υπάρχουν ανταλλάγματα για την στάση που θα κρατήσει στη Βουλή σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπων και ο άλλος για τις απειλές που δέχθηκε κατά της ζωή της.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει στην επιστολή παραίτησης της, την οποία κατέθεσε εγγράφως και αυτοπροσώπως στον πρωθυπουργό, η Κατερίνα Παπακώστα προχώρησε σε αυτή την κίνηση προκειμένου να μη μείνει καμία «σκιά» περί «ανταλλαγμάτων» και «αμαύρωσης» των «ανιδιοτελών» και «πατριωτικών θέσεών» της ενόψει της ανανέωσης της ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κατερίνα Παπακώστα έδειξε επίσης στον Αλέξη Τσίπρα και φωτογραφίες με την ίδια άσχημα χτυπημένη στο πρόσωπο, οι οποίες της εστάλησαν για να την απειλήσουν.

Η Κατερίνα Παπακώστα ισχυρίζεται πως δέχεται απειλές για την ζωή της επειδή θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ότι έκανε συναλλαγή ανταλλάσσοντας την ψήφο της υπέρ της Συμφωνίας.

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης της Κατερίνας Παπακώστα, όπως δημοσιεύθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: 

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Διαγράφηκα από τη Νέα Δημοκρατία επειδή παραμένω πιστή στις πολιτικές αρχές που θέσπισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ίδρυσα το κόμμα της Νέας Ελληνικής Ορμής και συμμαχώ μαζί σας γιατί θεωρώ ότι η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να πορευτεί σε ορίζοντα Οκτωβρίου 2019, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Επειδή "ειδήμονες" από το παρελθόν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, βυσσοδομούν και συκοφαντούν, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον λαό σε πλείστα όσα, αλλά και να αμαυρώσουν τις ανιδιοτελείς και πατριωτικές θέσεις μου, θέτω την παραίτησή μου από τη θέση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη διάθεσή σας».

Η Κατερίνα Παπακώστα υπέβαλε παραίτηση- Δεν την δέχθηκε ο Τσίπρας Facebook Twitter
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM