Για συκοφαντίες και για αθλιότητες κάνει λόγο ο Λ. Αυγενάκης σχετικά με τις καταγγελίες για συναλλαγές του με κακοποιούς

Για συκοφαντίες και για αθλιότητες κάνει λόγο ο Λ. Αυγενάκης σχετικά με τις καταγγελίες για συναλλαγές του με κακοποιούς Facebook Twitter
0

Για συκοφαντίες και για αθλιότητες κάνει λόγο ο Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με τις καταγγελίες για συναλλαγές του με κακοποιούς.


Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι, τονίζει πως η ΝΔ κινείται στο φως, με αισιοδοξία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο σκοτάδι, καλλιεργεί την παρακμή, το διαχωρισμό και κυρίως το μίσος.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη όλοι οι βουλευτές δέχονται καθημερινά εκατοντάδες τηλέφωνα, συνομιλούν και συναντούν εκατοντάδες κόσμο ανά την Ελλάδα, ακούν παράπονα, προσδοκίες, διαφωνίες και δέχονται, λογικά, και παράλογα αιτήματα. Όπως λέει, πολλές φορές οι βουλευτές βοηθούν ανθρώπους, σε εύλογα αιτήματα, τους οποίους απλά γνωρίζουν ή τους συστήνουν γνωστοί και φίλοι, χωρίς να είναι υποχρεωτικό να γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες γι' αυτούς.


Αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση τονίζει πως του ζητήθηκε να συνδράμει σε ένα θέμα που είχε να κάνει με την παράταση μιας ιδιωτικής μίσθωσης και μέχρι εκεί. «Είναι βέβαιο ότι δεν γνώριζα, αλλά και σήμερα δεν γνωρίζω, αν και με ποιο τρόπο εμπλέκεται με τη Δικαιοσύνη, αν έχει καταδικαστεί ή όχι για παράνομες πράξεις, παρά τα όσα γράφονται, τα οποία πολλές φορές και δεν ευσταθούν. Αυτά είναι απολύτως συκοφαντικά» δηλώνει κάνοντας λόγο για παρακρατικές μεθόδους.

Μάλιστα εξαπολύει επίθεση στην εφημερίδα που ανέδειξε το θέμα κατηγορώντας την πως καθοδηγείται από το Μέγαρο Μαξίμου και πως έχει επιτεθεί με αλλεπάλληλα συκοφαντικά δημοσιεύματα -πρώτ' απ' όλα- στον πρόεδρο της ΝΔ.

Ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ δηλώνει πως έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη και πως θα φτάσει μέχρι τέλους χαρακτηρίζοντας εξόχως συκοφαντικά τα όσα γράφονται για διαπλοκή, ρουσφέτια με ποινικούς, απαγωγές, εκβιασμούς. «Δηλαδή με κατηγορεί ο κ. Βαξεβάνης στο επτασέλιδο "αφιέρωμά" του ότι συναλλάχτηκα με έναν μεγάλο κακοποιό για να πάρω ένα πουκάμισο. Δηλαδή εάν πράγματι βρισκόμουν σε εγκληματικά κυκλώματα όπως με κατηγορεί ο κ. Βαξεβάνης θα ζητούσα ένα πουκάμισο; Και σας λέω ότι όποιος είχε το κουράγιο να διαβάσει 7 σελίδες, όχι μία και δύο, κατάλαβε το μέγεθος της συκοφαντίας.


Η αθλιότητα και αναλήθεια είναι ότι ο κ. Βαξεβάνης συνδέει το πρόσωπό μου -με αφορμή μία συνομιλία μου δευτερολέπτων για άσχετο θέμα, χωρίς καμία διάσταση παρανομίας- με πρωταγωνιστικό ρόλο, σε βαριές ποινικές υποθέσεις. Είναι αυτό που λέει ο ποιητής "για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη"» καταλήγει ο κ. Αυγενάκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM