Ενημέρωση στη Βουλή για τη ρύπανση στον Σαρωνικό

Ενημέρωση στη Βουλή για τη ρύπανση στον Σαρωνικό Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί στη Βουλή, ενημέρωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της πετρελαιοκηλίδας στο Σαρωνικό. Η ενημέρωση γίνεται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ.κ. Κουρουμπλή και Σαντορινιό, όπως επίσης και από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο.

 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ανοιχτή ενημέρωση -συζήτηση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής από τους υπουργούς, στελέχη του Λιμενικού, μέλη οικολογικών οργανώσεων κ.α.

 

Στην Επιτροπή έχουν κληθεί, μεταξύ άλλων, για να την ενημερώσουν, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελος, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Σταμάτης Ράπτης, οι αντιπεριφερειάρχες και οι δήμαρχοι των περιοχών που έχουν πληγεί από την πετρελαιοκηλίδα, καθώς και αρμόδιοι παράγοντες και φορείς.

 

Στην Επιτροπή αναμένεται να έρθει και να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε έχει πηδήξει ποτέ χοντρός;»: Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Πολιτική / Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Και τι δεν έχει πει το στόμα του στην πολυετή καριέρα του. Ο Θόδωρος Πάγκαλος ήταν ίσως ο πιο αμετροεπής και αθυρόστομος Έλληνας πολιτικής της μεταπολίτευσης. Ιδού μια συλλογή από τις σκληρές ατάκες του (υπάρχουν και σκληρότερες, αλλά άσε καλύτερα)
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ