Athens Pride 2019: O Παύλος Γερουλάνος στην παρέλαση - Το μήνυμα του

Athens Pride 2019: O Παύλος Γερουλάνος στην παρέλαση - Το μήνυμα του Facebook Twitter
0

Ο Παύλος Γερουλάνος βρισκεται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα για τις φετινές εκδηλώσεις του Athens Pride το οποίο εκτός των άλλων είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου. 

O Παύλος Γερουλάνος επισκέφτηκε και το περίπτερο της lifo, το τελευταίο τεύχος της οποίας είναι αφιερωμένο στην gay ιστορία της Αθήνας.  

Στο μήνυμα του για το σημερινό Athens Pride αναφέρει: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι περήφανος υπέρμαχος των δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου. Η φωνή μας σήμερα, όπως κάθε μέρα, ενώνεται με τη φωνή όλων όσοι διεκδικούν την ελευθερία και την ασφάλεια από οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και βίας. Δίνουμε το παρών στον δρόμο, για μια κοινωνία ανοιχτή, που δεν αφήνει κανέναν πίσω. Ο δρόμος έχει τη δική μας ιστορία».

Athens Pride 2019: O Παύλος Γερουλάνος στην παρέλαση - Το μήνυμα του Facebook Twitter

Το φετινό Athens Pride θυμάται τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Stonewall Inn και τα 15 χρόνια από το πρώτο Athens Pride Parade, τιμώντας ταυτόχρονα την μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου. Με κεντρικό σύνθημα «Ο δρόμος έχει την δική μας ιστορία», το Athens Pride φέτος τονίζει τον ρολό του δρόμου ως δημοκρατικού χώρου διεκδίκησης, επανάστασης αλλά και θριάμβου μπροστά στην αδικία και τη βιαιότητα και καλεί τον κόσμο να βγει ξανά περήφανα στους ιστορικούς δρόμους της Αθήνας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM