ΑΝΕΛ: O Σγουρίδης παραιτήθηκε μετά το «άδειασμα» Καμμένου- Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση

ΑΝΕΛ: O Σγουρίδης παραιτήθηκε μετά το «άδειασμα» Καμμένου- Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης υπέβαλλε την παραίτηση του στον Πάνο Καμμένο, ύστερα από το σχόλιο του υπουργού Άμυνας που απαντούσε στις πρωινές δηλώσεις του κ. Σγουρίδη για την πιθανότητα δημιουργίας θερμού επεισοδίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η παραίτηση δεν έγινε δεκτή. 

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας τόνισε επίσης, μέσω Twitter, πως η Ελλάδα είναι η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής, σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας».

Είχε προηγηθεί δήλωση του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος είπε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ενδέχεται να καθυστερήσει να έρθει προς κύρωση στη Βουλή, καθώς «μπορεί να συμβούν γεγονότα». Ένα θερμό επεισόδιο» ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6 FM». «Το απεύχομαι, δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο, αλλά όλα μπορούν να συμβούν» έσπευσε να προσθέσει.

Στο ίδιο πλαίσιο, εξήγησε ότι «το πότε θα εισαχθεί η Συμφωνία των Πρεσπών έχει ένα δρόμο». «Δεν ξέρω τι γεγονότα μπορεί να υπάρξουν. Μπορεί να υπάρξουν γεγονότα απρόβλεπτα και η συμφωνία να μην έρθει ποτέ στο κοινοβούλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με την εγχώρια πολιτική σκηνή» εξήγησε.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ