Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμη που θα στείλει τον Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση

ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

«Αυτή είναι η μάχη του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

«Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε μπροστά μας μια καθοριστική μάχη. Στις 25 Ιουνίου αναγεννιέται ο πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του στο Θησείο, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ενόψει των δεύτερων εκλογών 2023. 

«Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η δύναμη που θα στείλει τον κ. Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση. Θα γίνουμε ξανά, βήμα- βήμα, πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μας», συμπλήρωσε. 

«Παρά την ωραιοποίηση της κατάστασης, που επιχειρεί συστηματικά η Νέα Δημοκρατία, τα χρόνια που έρχονται είναι κρίσιμα για την πατρίδα», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC

«Αυτή είναι η μάχη του ΠΑΣΟΚ. Είναι η μάχη για να υπάρχει ισχυρή, σύγχρονη κεντροαριστερά στην πατρίδα μας και όχι ο χρυσός χορηγός της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε. «Στις 21 Μαΐου κάναμε το πρώτο βήμα. Το ΠΑΣΟΚ αύξησε τις δυνάμεις του περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα στη χώρα. Μένει τώρα να γίνει το επόμενο μεγάλο βήμα», συνέχισε. 

ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC

Νίκος Ανδρουλάκης: Χρέος να καλύψουμε το επικίνδυνο κενό από τη διπλή αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ

«Έχουμε χρέος στις 25 Ιουνίου να καλύψουμε το επικίνδυνο πολιτικό κενό, που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της διπλής αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτη αποτυχία να κυβερνήσει με επιτυχία και δεύτερη αποτυχία να κάνει αποτελεσματική αντιπολίτευση», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Κάλεσε κάθε προοδευτικό πολίτη να «σταματήσει την ομηρία από τον “χρυσό” χορηγό του κ. Μητσοτάκη», όπως χαρακτήρισε την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν χρειάζεται να ζήσουμε τέσσερα χρόνια με μια από τα ίδια: Μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και μια αλαζονική πελατειακή αυταρχική κυβέρνηση, που συμψηφίζει με το παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ τις αστοχίες της», συμπλήρωσε. 

ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
ανδρουλακης Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC

«Ανταγωνίζονται σε έπαρση και αλαζονεία ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη», ανέφερε στην ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Ο κ. Τσίπρας ισχυρίζεται ότι όποιος δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαν να ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι πολίτες κατάλαβαν  ότι ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζουν τον “χρυσό” χορηγό της Νέας Δημοκρατίας. Και είναι βέβαια και η αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη, που λέει ότι θα είναι κυβέρνηση και αντιπολίτευση στον εαυτό του. Με την ψήφο σας βάλτε τέλος σε αυτές τις λουδοβίκειες συμπεριφορές», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM