Κριτική στις φωνές από τη Ν.Δ που “χαιδεύουν” τον κόσμο, άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Βήμα Fm. Ο βουλευτής της Ν.Δ μίλησε, όπως γράφει ο “Ναυτεμπορική” για επικοινωνιακές αστοχίες και ζήτησε από την αξιωματική αντιπολίτευση να είναι “πιο προσεκτική στον πολιτικό της λόγο”.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ανησυχία του να υπάρξει λόγω του κομματικού λόγου ένα γαλάζιο “λεφτά υπάρχουν” και επισήμανε ότι «δεν πρέπει να μπούμε στον πειρασμό να λέμε ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις».

 

«Δεν πρέπει να τάζουμε στην κάθε συντεχνία αυτά που θέλει να ακούσει», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στις φωνές όσων υποστηρίζουν πως οι απολυμένοι του δημοσίου θα μπορέσουν να μπουν στο πρόγραμμα της εφεδρείας της ΝΔ και τόνισε ότι «μέσα στην ΝΔ υπάρχουν φωνές που κάνουν λόγο για εύκολες λύσεις».

 

Ο κ. Μητσοτάκης, για το θέμα των προνομίων που έχουν οι βουλευτές, τόνισε ότι πρώτοι οι πολιτικοί θα πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα, επισημαίνοντας πως «αυτός που μπαίνει στην πολιτική για να βελτιώσει το βιοτικό του επίπεδο, μάλλον δεν τα έχει σκεφτεί καλά τα πράγματα».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr