Σε απολογία καλείται ο δήμαρχος Ελληνικού

Σε απολογία καλείται ο δήμαρχος Ελληνικού Facebook Twitter
2

Σε απολογία καλείται εντός 10 ημερών από τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης για παράβαση καθήκοντος από δόλο ή βαριά αμέλεια.

Ο δήμαρχος καλείται να απαντήσει γραπτώς για το πειθαρχικό παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος από δόλο ή βαριά αμέλεια, επειδή εκμίσθωσε την έκταση στον επιχειρηματία του λούνα πάρκ  χωρίς άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας και χωρίς να έχει κατατεθεί φάκελος που να αναφέρεται στα μέτρα ασφαλείας. Επίσης καλείται να απολογηθεί επειδή γνώριζε την εγκατάσταση και επέτρεψε τη λειτουργία της χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.

Καλείται επίσης να απαντήσει γιατί δεν μερίμνησε για την παύση της λειτουργίας του λούνα παρκ, ενώ το συμβόλαιο εκμίσθωσης είχε λήξει από τον Φεβρουάριο 2014.

Εάν ο κ. Κορτζίδης δεν απολογηθεί, του επιβάλλεται η προβλεπόμενη ποινή που είναι αργία.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε τρείς ημέρες μετά το τραγικό συμβάν με το θάνατο του 13χρονου αγοριού και τον τραυματισμό της 9χρονης αδελφής του είχε στρέψει τα πυρά του σε όσους «επιχείρησαν να αξιοποιήσουν ένα τραγικό γεγονός» για να τον «βγάλουν από την μέση».

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια