Τσίπρας για Χριστόφια: Η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή στον αγώνα για δικαιοσύνη και ζωή

Τσίπρας για Χριστόφια: Η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή στον αγώνα για δικαιοσύνη και ζωή Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Δηλώσεις για την απώλεια του Δημήτρη Χριστόφια έκανε νωρίτερα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας από τα γραφεία του ΑΚΕΛ στην Κύπρο. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος, όπου τον υποδέχθηκε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άνδρος Κυπριανού. Αφού υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας και γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ Δημήτρη Χριστόφια ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαι σήμερα εδώ για να αποτίσω φόρο τιμής ένα σπουδαίο τέκνο του λαϊκού κινήματος και του κυπριακού λαού, έναν σπουδαίο ηγέτη της Αριστεράς, σε έναν άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, στον αγώνα για τη δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, για να μπορεί όλος ο κυπριακός λαός, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να ζουν ειρηνικά».

Στη μνήμη του Δημήτρη Χριστόφια, συνέχισε ο πρωθυπουργός, «οφείλουμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, αλλά και για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος. Ο Δημήτρης Χριστόφιας δεν είναι πια ανάμεσά μας, αλλά η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή στον αγώνα των αδικημένων, των κατατρεγμένων, των αδύναμων, στον αγώνα για δικαιοσύνη και ζωή. Θα τον θυμόμαστε πάντα» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ