Τσίπρας: «Στο τέλος του χρόνου θα υπάρχει περιθώριο και για νέα μέτρα ελάφρυνσης»

Τσίπρας: «Στο τέλος του χρόνου θα υπάρχει περιθώριο και για νέα μέτρα ελάφρυνσης» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τη σιγουριά ότι στο τέλος του χρόνου θα υπάρχει το περιθώριο και για νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών, εφόσον συνεχίζονται και θα συνεχίζονται τα θετικά βήματα στην οικονομία, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Άρτα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να τονίσει πως η κυβέρνηση σχεδιάζει με ασφάλεια, χωρίς να θέλει να δημιουργήσει προϋποθέσεις δημοσιονομικού εκτροχιασμού.

«Έχω συνειδητοποιήσει γιατί λυσσομανάνε, το γιατί φαίνεται στη σημερινή συγκέντρωσή σας, εδώ στην Άρτα, αλλά και σε όλες τις περιοχές που γίνονται συγκεντρώσεις γιατί αυτές είναι η πραγματική δημοσκόπηση», είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε ότι σε δύο εβδομάδες θα πάρουν το μήνυμα τους στην κάλπη, όπως έγινε στις εκλογές του 2015 και στο δημοψήφισμα.

Ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε παροιμία που λένε οι συγχωριανοί στο Αθαμάνιο Άρτας που λέει: «ο λύκος τρίχα αλλάζει, χούι δεν αλλάζει» και είπε προς τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν: «αφήστε τους να λυσσομανάνε κι εμείς ας προχωρήσουμε μπροστά».

Για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι προκάλεσε μία τριήμερη συζήτηση στη Βουλή «για να αποδείξει ότι είναι ο κύριος Πολάκης υβριστής και απέδειξε ότι είναι ο ίδιος υβριστής αμαυρώνοντας τη μνήμη της οικογένειας μου και του νεκρού πατέρα μου».

Τον πρωθυπουργό στην Άρτα υποδέχτηκαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κώστας Μπάρκας, ενώ τον συνοδεύει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Θανάσης Μωραΐτης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

Πολιτική / Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη στη Βουλή: Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και «γαλάζια συμμορία»

 Όταν απευθύνεστε σε αυτήν την παράταξη δεν θα χρησιμοποιείτε τον όρο «γαλάζια συμμορία», δεν τη δέχομαι από ένα κόμμα, που έχει στιγματίσει την πολιτική ζωή της χώρας, απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Νίκο Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κλείνει η δίοδος από Λιβύη προς Ελλάδα» – Τρίμηνη αναστολή ασύλου και δύο κλειστά κέντρα στην Κρήτη

Σύλληψη και κράτηση για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα – Νέα μέτρα υπό τον απόηχο της άρνησης Χάφταρ να δεχθεί την ευρωπαϊκή αποστολή
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Πολιτική / Γεραπετρίτης για μεταναστευτικό: Αν χρειαστεί, θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ επισήμανε πως «η Ελλάδα θα μεριμνήσει ώστε να ελεγχθούν οι μεταναστευτικές ροές» και υπογράμμισε ότι η επιτήρηση θα ενταθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκής συνεργασίας
LIFO NEWSROOM
Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Πολιτική / Αυξάνονται οι ροές μεταναστών σε Κρήτη και Γαύδο: Στη Λιβύη Πλεύρης και Ευρωπαίοι για συνομιλίες με Ντμπέιμπα - Χαφτάρ

Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών της Ιταλίας και της Μάλτας, μετέβη στη Λιβύη για διαβουλεύσεις με τις πλευρές των Ντμπέιμπα και Χαφτάρ
LIFO NEWSROOM
Νίκος Χριστοδουλάκης: «Υπάρχει ένα οργανωμένο δίκτυο που αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

LiFO politics / Νίκος Χριστοδουλάκης: «Ένα οργανωμένο δίκτυο αφαιμάζει κοινοτικούς πόρους με πολιτική κάλυψη»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, δίνει τη δική του ερμηνεία και εκτιμά ότι η κρίση «δεν μας έκανε σοφότερους, αλλά χειρότερους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

Πολιτική / Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία»

«Eκδόθηκαν οι πρώτες αρνητικές αποφάσεις για αιτούντες προερχόμενους από τη Συρία, αφού συνεκτιμήθηκε ο λόγος της φυγής τους σε συνδυασμό με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά» δήλωσε ο υπουργός υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM