Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, ενόψει της υποψηφιότητάς του στις προσεχείς ευρωεκλογές, αποφάσισε να μην κάνει χρήση της «ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο Σύριζα καταργώντας το ασυμβίβαστο» μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή.

Συμπληρώνει δε ότι παραδίδει την έδρα του στο Ποτάμι, το κόμμα με το οποίο είχε εκλεγεί για πρώτη φορά στη Βουλή τον Ιανουάριο του 2015.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αμυρά:

«Μετά από μια έντονη και δραστήρια κοινοβουλευτική θητεία υπέβαλα σήμερα το πρωί την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα. Πιστός στα όσα είχα δεσμευθεί και εν όψει υποψηφιότητάς μου στις προσεχείς ευρωεκλογές, αποφάσισα να μην κάνω χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο Σύριζα καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή.

»Παραδίδω την έδρα μου στο Ποτάμι με το οποίο είχα πρωτοεκλεγεί τον Ιανουάριο του 2015.


»Φυσικά θα συνεχίσω να είμαι στις επάλξεις και σύντομα θα σας ενημερώσω για τα επόμενα».

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς Facebook Twitter
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αραγε η κα Κουντουρα εστω και εκ των υστερων εχει τα κοτσια να παραιτηθει ωστε να διεκδικησει την θεση που θελει στην ευρωβουλη; Πρεπει να ειναι μεταδοτικη ασθενεια στον Συριζα, οποιος ακουει για παραιτηση βγαζει σπυρια, δεν εξηγειται αλλιως...