Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ επιβεβαίωσε ότι απέκτησε δεύτερο παιδί με την Τζέσικα Μπίελ

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ επιβεβαίωσε ότι απέκτησε δεύτερο παιδί με την Τζέσικα Μπίελ Facebook Twitter
EPA
0

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ επιβεβαίωσε ότι με την Τζέσικα Μπίελ απέκτησαν δεύτερο παιδί.

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις ο τραγουδιστής και ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι «υποδέχθηκε» με τη σύζυγό του το δεύτερο παιδί τους, τον Phineas.

«Είναι υπέροχος και τόσο χαριτωμένος. Κανένας δεν κοιμάται», δήλωσε αστειευόμενος ο 39χρονος και συμπλήρωσε: «Αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και ευγνώμονες».


Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και απέκτησε το πρώτο τους παιδί, τον Silas, τον Απρίλιο του 2015. Στην ίδια συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά ανάμεσα στο ένα και τα δύο παιδιά, ο Τίμπερλεϊκ αστειεύτηκε λέγοντας «Δεν βλέπουμε πλέον ο ένας τον άλλον».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει ο Silas τον μικρό αδελφό του, απάντησε: «Είναι τρομερά ενθουσιασμένος. Του αρέσει πάρα πολύ τώρα. Ο Phin δεν μπορεί να περπατήσει ακόμη ή να τον κυνηγήσει, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM