Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε πάρτι σε ιδιωτικό νησί - Οργισμένα σχόλια για την διοργάνωση εν μέσω πανδημίας

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε πάρτι σε ιδιωτικό νησί - Οργισμένα σχόλια για την διοργάνωση εν μέσω πανδημίας Facebook Twitter
0

Πληθώρα αντιδράσεων προκάλεσε η επιλογή της Κιμ Καρντάσιαν να διοργανώσει πάρτι γενεθλίων σε ιδιωτικό νησί εν μέσω πανδημίας.

Η σταρ των ριάλιτι και των social media έκλεισε τα 40 σε ένα ιδιωτικό νησί με καλεσμένους πολλούς φίλους και όλη την οικογένειά της. Όμως η Καρντάσιαν βρίσκεται αντιμέτωπη με κριτική για τη διοργάνωση του πάρτι στο εξωτερικό, καθώς δεν κρατήθηκαν αποστάσεις και φυσικά κανείς δεν φορούσε μάσκα.

Η ίδια υποστήριξε ότι το ταξίδι έγινε «μετά από δύο εβδομάδες πολλαπλών εξετάσεων υγείας και ζήτησε από όλους να μπουν σε καραντίνα». Δημοσιεύοντας φωτογραφίες της εκδήλωσης στο Twitter, η Καρντάσιαν είπε ότι της υπενθύμισε με ταπεινότητα το «πόσο προνομιακή είναι η ζωή μου». «Πριν από τον Covid, δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς εκτιμούσε πραγματικά πόσο απλή πολυτέλεια είναι να ταξιδεύουμε και να είμαστε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Μετά από δύο εβδομάδες πολλαπλών εξετάσεων υγείας και ζητώντας από όλους να μπουν καραντίνα, έκανα έκπληξη στον κύκλο μου με ένα ταξίδι σε ένα ιδιωτικό νησί όπου θα μπορούσαμε να προσποιηθούμε ότι τα πράγματα ήταν φυσιολογικά μόνο για μια σύντομη στιγμή».

Η οργή δεν άργησε να έρθει καθώς την ειδησιογραφία μονοπωλούν ειδήσεις για τον Covid 19 που έχει σκοτώσει περισσότερα από 1,1 εκατομμύρια ανθρώπους και έχει προκαλέσει παγκόσμια οικονομική καταστροφή και τεράστια απώλεια θέσεων εργασίας.

Πολλοί χρήστες των social media την επικρίνουν πως καυχιέται για το πάρτι. «Ωραία, ενώ άνθρωποι λένε αντίο στους αγαπημένους τους μέσω τηλεφώνου καθώς πεθαίνουν μόνοι τους σε νοσοκομείο, η Καρντάσιαν κάνει πάρτι και το διαφημίζει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... ενώ ο κόσμος υποφέρει. Τόσο ταπεινό», αναφέρει ενδεικτικά ένα σχόλιο. Ένας άλλος χρήστης αναφέρει πως η Καρντάσιαν θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει, αλλά πως είναι πρόκληση να το επιδεικνύει και πως έθεσε σε κίνδυνο τόσο τους καλεσμένους και τους εργαζόμενους στο πάρτι, αλλά και τους ντόπιους στο νησί μη τηρώντας το μέτρο της κοινωνικής απόστασης.

Τα tweets και οι επίμαχες φωτογραφίες:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM