O Σάιμον Κάουελ χειρουργήθηκε μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό ποδήλατο

O Σάιμον Κάουελ χειρουργήθηκε μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό ποδήλατο Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε ο Σάιμον Κάουελ μετά από ατύχημα που είχε στην αυλή του σπιτιού του με το νέο του ηλεκτρικό ποδήλατο. 

Ο Κάουελ, 60 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με την εκπρόσωπό του η οποία διευκρίνισε ότι «είναι υπό παρακολούθηση και βρίσκεται στα καλύτερα δυνατά χέρια». Η ίδια ανέφερε ότι ο διάσημος παρουσιαστής «έσπασε την πλάτη του» χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Ο Σάιμον Κάουελ, γνωστός από την παρουσία του σε επιτυχημένες εκπομπές όπως The X Factor και Britain's Got Talent, βρίσκεται στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του lockdown. Ο Πιρς Μόργκαν, ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν «πλήρη και ταχεία ανάκαμψη» στον Σάιμον Κάουελ με ανάρτησή του στο Twitter. 


Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC το ατύχημα συνέβη κατά τις δοκιμές ενός νέου ηλεκτρικού ποδηλάτου. Ο Κάουελ, το 2017, είχε πέσει από τις σκάλες του σπιτιού του στο Λονδίνο. «Μερικές φορές λαμβάνουμε μια προειδοποίηση για το ότι δεν είμαστε άτρωτοι, αυτή ήταν σίγουρα η δική μου», είχε δηλώσει τότε στην εφημερίδα The Sun. 

Παράλληλα είχε αποδώσει το γεγονός σε λιποθυμία λόγω χαμηλής αρτηριακής πίεσης αναφέροντας ότι πρέπει να φροντίζει περισσότερο τον εαυτό του. «Σε τελική ανάλυση είμαι πατέρας και έχω μεγαλύτερη ευθύνη από ποτέ». 

Ο Κάουελ αναμένεται να εμφανιστεί ως κριτής στο φετινό America's Got Talent, που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM