Οι Rolling Stones τραγουδούν διαδικτυακά το «You can't always get what you want»

Οι Rolling Stones τραγουδούν διαδικτυακά το «You can't always get what you want» Facebook Twitter
Οι Rolling Stones χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλον ερμηνεύουν διαδικτυακά το «You can't always get what you want»
0

Χωρίς ειδικά εφέ, φωτισμούς και κυρίως χωρίς live κοινό, αλλά με εκατομμύρια κόσμου να τους παρακολουθεί ζωντανά από το σπίτι, οι Rolling Stones ερμήνευσαν το «You can't always get what you want» κατά τη διάρκεια της μεγαλειώδους online συναυλίας «One World: Together At Home».

Έχουν περάσει σχεδόν 60 χρόνια από τη στιγμή εκείνη που οι «γερόλυκοι της Ροκ» ερμήνευσαν για πρώτη φορά το κλασικό, πλέον, κομμάτι τους «You can't always get what you want». 

Όπως τότε, αλλά τώρα χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλον, από το σπίτι του ο καθένας, ερμήνευσαν με το ίδιο πάθος το κομμάτι και πριν από λίγες ώρες, συμμετέχοντας και αυτοί στην παγκόσμια συναυλία, που διοργάνωσε η Lady Gaga, το «One World: Together At Home».

Το τραγούδι ξεκίνησε με μια οθόνη χωρισμένη στα τέσσερα. Πρώτα ο Μικ Τζάγκερ ξεκίνησε να τραγουδά και να παίζει ακουστική κιθάρα. Στη συνέχεια τον ακολούθησε ο Κιθ Ρίτσαρντς, επίσης με ακουστική κιθάρα και ο Ρόνι Γουντ.

Ο Τσάρλι Γουότς, τελευταίος, έπαιξε εικονικά ντραμς χρησιμοποιώντας ένα μαύρο κουτί.

Προφανώς, κάποια μέρη αν όχι όλο το τραγούδι ήταν προ-ηχογραφημένα, αλλά οι Rolling Stones κατάφεραν για μία ακόμα φορά να εμφανιστούν σαν μία μπάντα τεράστιου βεληνεκούς είτε είναι ταυτόχρονα μαζί στη σκηνή είτε πάλι χιλιόμετρα μακριά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM