H M.I.A. επέλεξε την πιο λάθος στιγμή για να δηλώσει ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί

H M.I.A. επέλεξε την πιο λάθος στιγμή για να δηλώσει ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί Facebook Twitter
(Getty)
1

Εν μέσω της παγκόσμιας απειλής του κορωνοϊού και ενώ η επιστημονική κοινότητα δίνει αγώνα για την ανάπτυξη του εμβολίου που θα σώσει εκατομμύρια ζωές, η M.I.A. επέλεξε την πιο λάθος στιγμή για να δηλώσει την αντίθεσή της στον εμβολιασμό.

Η διάσημη Βρετανή ράπερ με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα προέβη σε μια σειρά από αμφιλεγόμενα tweets, όπου έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι «αν πρέπει να επιλέξω το εμβόλιο, θα επιλέξω τον θάνατο».

Όταν ένας follower την κατηγόρησε ότι ανήκει στο αντι-εμβολιαστικό κίνημα, εκείνη απάντησε: «Ναι, στην Αμερική με ανάγκασαν να εμβολιάσω το παιδί μου πριν πάει το σχολείο. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα, να μην έχω την επιλογή, ως μητέρα. Δεν θέλω ποτέ ξανά να το νιώσω. Ήταν πολύ άρρωστος για 3 εβδομάδες και μετά οι γιατροί τον πλάκωσαν στα αντιβιοτικά για να του ρίξουν τον πυρετό από 3 εμβόλια».


Έπειτα πρόσθεσε: «Ως ενήλικας, έχεις επιλογή. Μέχρι τότε έχεις χτίσει το ανοσοποιητικό σου. [...] Μην πανικοβάλλεστε, είστε ok. Δεν θα πεθάνετε. Μπορείτε να τα καταφέρετε χωρίς να επιβαρύνετε τα συστήματα υγείας. Απλώς πάρτε ανάσες. Θα είστε ok. Μπορείτε να τα καταφέρετε χωρίς να πηδήξετε μέσα στη φωτιά. Είστε μια χαρά. Όλα τα εμβόλια που έχετε κάνει ήδη αρκούν».


Κάποια από τα tweets της έχουν διαγραφεί έκτοτε, προφανώς λόγω του σάλου που ακολούθησε και των σχολίων που –δικαίως– έλαβε η ράπερ, η οποία, χωρίς να δείξει την παραμικρή συναίσθηση της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή η ανθρωπότητα, επέλεξε να εκθέσει την ακραία άποψή της, μιλώντας σαν ειδικός, και μάλιστα για ένα ζήτημα για το οποίο η επιστημονική κοινότητα έχει τοποθετηθεί προ πολλού, αντί απλώς να σωπάσει.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είπαμε. Η βλακεία είναι παντού!!Άλλο ένα αποτέλεσμα της επιδημίας του κορωνοϊού θα είναι πως αρκετοί από αυτούς τους βλάκες θα αποκαλυφθούν...