Μέλανι Παναγιώτου: Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ - Βρέθηκε νεκρή την τρίτη επέτειο από το δικό του θάνατο

Μέλανι Παναγιώτου: Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ - Βρέθηκε νεκρή την τρίτη επέτειο από το δικό του θάνατο Facebook Twitter
0

Νεκρή ανήμερα των Χριστουγέννων και ακριβώς στην τρίτη επέτειο θανάτου του αδερφού της, Τζορτζ Μάικλ, βρέθηκε η αδελφή του Melanie Panayiotou.

Η Μέλανι Παναγιώτου, 55 χρόνων, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Χάμπστεντ του βορειοδυτικού Λονδίνου από τη μεγαλύτερη αδελφή της, Yioda ενώ τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά.

Εκπρόσωπος της οικογένειας επιβεβαίωσε το συμβάν στα βρετανικά μέσα: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Μέλανι έφυγε από κοντά μας τόσο τραγικά και αιφνίδια. Θα θέλαμε να ζητήσουμε σεβασμό στην ιδιωτικότητα της οικογένειας, σ'αυτή την εξαιρετικά θλιβερή στιγμή. Δεν υπάρχουν περαιτέρω σχόλια», τόνισε χαρακτηριστικά ο John Reid.

«Η Αστυνομία κλήθηκε από την Υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών στις 19.35 της Τετάρτης, 25 Δεκεμβρίου, μετά την αναφορά για τον αιφνίδιο θάνατο γυναίκας, ηλικίας γύρω στα 50. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Αναμένεται έκθεση του ιατροδικαστή για τις συνθήκες» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I absolutely just love the way she looks at him. They're having fun and she's so proud of her little brother. I miss him so much and I bet she does too. Rest in peace my love. #restinpeace #georgemichael #andrewridgely #wham #love #melaniepanayiotou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S. Panayiotou ❤ (@yoghurtsgottabefunky) στις


Η Παναγιώτου είχε ιδιαίτερα στενή σχέση με τον διάσημο αδελφό της τον οποίο χαϊδευτικά αποκαλούσε Yog. Μόλις τον Νοέμβριο, μιλώντας στην εφημερίδα Big Issue για το φιλμ Last Christmas - τη ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια την Εμίλια Κλαρκ που ενέπνευσε το ομώνυμο, διάσημο κομμάτι  του μικρού αδερφού της - έλεγε: «Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο Yog λάτρευε τα Χριστούγεννα και του άρεσε πολύ ιδέα αυτού του φιλμ. Είμαι σίγουρη πως θα χαίρεται βλέποντας το εκπληκτικά φωτεινό χαμόγελο της Εμίλια (Κλαρκ), κάτι που οι δύο τους μοιράζονται».

 

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο No.1 Magazine, περιέγραφε τον αδελφό της ως «ασυνήθιστο νέο. Ποτέ δεν ενδιαφερόταν για τα πράγματα που ενδιαφέρονταν οι περισσότεροι άνδρες, όπως ποδόσφαιρο ή αυτοκίνητα. Δεν ήταν εσωστρεφής και θα έλεγα ούτε ντροπαλός, όπως κάποιοι άνθρωποι πίστευαν για εκείνον. Ήξερε απολύτως από πολύ μικρή ηλικία τι ακριβώς ήθελε να κάνει». Παραδεχόταν δε, πως εκείνη και ο Τζορτζ έμοιαζαν πολύ στην ειλικρίνεια και το χιούμορ.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016 σε ηλικία 53 ετών. Στην καριέρα του, ο Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους.

 
 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM