Forbes: Η Τέιλορ Σουίφτ στην κορυφή της λίστας με τους πιο καλοπληρωμένους καλλιτέχνες

Forbes: Η Τέιλορ Σουίφτ στην κορυφή της λίστας με τους πιο καλοπληρωμένους καλλιτέχνες Facebook Twitter
0

Το περιοδικό Forbes έδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους καλλιτέχνες για το 2019 και περιλαμβάνει σταρ από την χιπ-χοπ, την ποπ αλλά και την ροκ σκηνή.

Οι δέκα πιο καλοπληρωμένοι μουσικοί έβγαλαν συνολικά πάνω από ένα δισεκ. δολάρια, υπερβαίνοντας το περσινό σύνολο των 886 εκατ. δολαρίων.

Στην κορυφή της λίστας για φέτος βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ που κέρδισε 185 εκατ. δολάρια χάρη στο νέο της δίσκο, τις διαφημίσεις αλλά και τα έσοδα από την πρόσφατη περιοδεία της. Από την έκτη θέση που ήταν πέρυσι, η διάσημη ποπ τραγουδίστρια εκτοξεύθηκε στην πρώτη, και έγινε η πιο καλοπληρωμένη για δεύτερη φορά σε διάστημα πέντε ετών.  

Ακριβώς πίσω της βρίσκεται ο Κάνιε Γουέστ, στην δεύτερη θέση με έσοδα 150 εκατ. δολαρίων που οφείλει στις πωλήσεις των αθλητικών YEEZY σε συνεργασία με την adidas.

Ο Εντ Σίραν και οι The Eagles έπεσαν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, με έσοδα 110 και 100 εκατ. δολαρίων, ενώ την κορυφαία πεντάδα συμπληρώνει ο Έλτον Τζον που έβγαλε 84 εκατ. δολάρια στην διάρκεια της τριετούς αποχαιρετιστήριας περιοδείας του.

Στην έκτη θέση βρίσκεται το ζευγάρι JAY-Z και Beyoncé, κερδίζοντας 81 εκατ. δολάρια έκαστος, ενώ στο top 10 μπήκε φέτος και ο Καναδός ράπερ Drake, στην θέση 8 από την 22η θέση που βρισκόταν πέρυσι, με έσοδα 75 εκατ. δολαρίων. 

Την δεκάδα συμπληρώνουν ο Diddy, που είχε έρθει πρώτος το 2017, με φετινά έσοδα 70 εκατ. δολαρίων και ακολουθούν οι 

με 68.5 εκατ. δολάρια.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM