Χρυσές Σφαίρες: Η Έλεν Ντε Τζένερις θα βραβευθεί για τα 25 χρόνια καριέρας στην τηλεόραση

Χρυσές Σφαίρες: Η Έλεν Ντε Τζένερις θα βραβευθεί για τα 25 χρόνια καριέρας στην τηλεόραση Facebook Twitter
EPA
0

Η Έλεν Ντε Τζένερις θα βραβευθεί για την 25χρονη καριέρα της στην αμερικανική τηλεόραση στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών, τον Ιανουάριο.

Η 61χρονη ΝτεΤζένερις θα είναι το δεύτερο πρόσωπο που θα τιμηθεί με το βραβείο Κάρολ Μπέρνετ, το οποίο έχει απονεμηθεί μονάχα στην ίδια την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Η Έλεν Ντε Τζένερις ξεκίνησε την καριέρα της με τη stand up κωμωδία, προτού μετακομίσει στην τηλεόραση. Σήμερα είναι η οικοδέσποινα του καθημερινού τοκ σόου «The Ellen DeGeneres Show». «Επιπλέον της επιτυχίας της στην τηλεόραση, υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα κι έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση, δανείζοντας τη φωνή της σε εκείνους που δεν έχουν δική τους και μοιράζοντας ευγένεια και χαρά μέσω της ισχύος του βήματός της», είπε ο Λορέντζο Σόρια, ο πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA), που απονέμει τις Χρυσές Σφαίρες.

Η Ντε Τζένερις έχει ήδη βραβευθεί με δύο από τις υψηλότερες τιμητικές διακρίσεις στις ΗΠΑ, το προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας και το Βραβείο Μαρκ Τουέιν για το Αμερικανικό Χιούμορ. Το βραβείο Κάρολ Μπέρνετ απονέμεται ως αναγνώριση της νέας Χρυσής Εποχής της τηλεόρασης στις ΗΠΑ, όπου περισσότερα από 500 σόου τον χρόνο προβάλλονται σε παραδοσιακά και streaming δίκτυα.

Η τελετή απονομής των βραβείων των Χρυσών Σφαιρών θα διεξαχθεί στο Μπέβερλι Χιλς, την 5η Ιανουαρίου του 2020.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM