Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε ρεκόρ Γκίνες στο Instagram και τρολάρει με νέο βίντεο: «Δεν ήθελα να το σπάσω»

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε ρεκόρ Γκίνες στο Instagram και τρολάρει με νέο βίντεο: «Δεν ήθελα να το σπάσω» Facebook Twitter
0

Μετρώντας μόλις δυο ημέρες στο Instagram, η Τζένιφερ Άνιστον κατάφερε να εκθρονίσει τους Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι κατακτώντας το ρεκόρ Γκίνες για τους 1 εκατ. followers στο γρηγορότερο χρόνο- πέντε ώρες και 16 λεπτά.

Η διάσημη Ρέιτσελ των Friends έχει καταφέρει να γίνει θέμα συζήτησης παγκοσμίως για την πρωτοφανή ανταπόκριση στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα, με τους ακολούθους να ξεπερνούν πλέον τα 11 εκατομμύρια.  

Μετά την σέλφι της με όλα Τα Φιλαράκια, που επέλεξε για το ντεμπούτο της στο Instagram, η Τζένιφερ Άνιστον άρχισε αναδημοσιεύει διάφορα Insta Stories από διάσημους φίλους της που την καλωσόριζαν στην πλατφόρμα. Ανάμεσά τους υπήρχε και ένα της Kaitlyn Bristowe που ρωτούσε την ηθοποιό αν ο Ρος και η Ρέιτσελ είναι ακόμη μαζί. «We're on a break», ήταν η απάντηση της Άνιστον, που χρησιμοποίησε την πλέον χαρακτηριστική ατάκα για την σχέση τους, από την τηλεοπτική σειρά. 

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε ρεκόρ Γκίνες στο Instagram και τρολάρει με νέο βίντεο: «Δεν ήθελα να το σπάσω» Facebook Twitter

Η 50χρονη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμμελ, όπου μίλησε για τον μικρό χαμό που προκάλεσε στα social media, λέγοντας πως ήταν «το πιο απρόθυμο άτομο που έκανε ποτέ Instagram». «Πολλοί με ενθάρρυναν να το κάνω. Σε ό,τι αντιστέκεσαι, επιμένει, οπότε ας είναι. Απλώς κάν'το», πρόσθεσε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως πριν τον επίσημο λογαριασμό της είχε κάνει έναν κρυφό, για να κατανοήσει καλύτερα πώς λειτουργεί το Instagram. 

 

Αφού κατάφερε να «σπάσει» το Instagram με την πρώτη τη ανάρτηση, η Τζένιφερ Άνιστον είπε στον Τζίμι Κίμμελ πως δεν είχε σκεφτεί ποιο θα είναι το επόμενο ποστ της. «Προφανώς πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω. Έχει γίνει μεγάλο θέμα πλέον. Έτσι λέει ο νόμος», αστειεύτηκε η ίδια. 

Τελικά λίγο αργότερα, έκανε την δεύτερή της ανάρτηση, δημοσιεύοντας αυτή τη φορά ένα βίντεο όπου τρολάρει το ρεκόρ της και την τεράστια ανταπόκριση. «Ορκίζομαι πως δεν ήθελα να το σπάσω... Σας ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα», σχολίασε η ηθοποιός, που στο βίντεο φαίνεται να σπάει ένα κινητό τηλέφωνο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συνεργατών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I swear I didn’t mean to break it... Thank you guys for the kind, glitchy welcome ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM