Ο A$AP Rocky δήλωσε εθισμένος στο σεξ από τότε που πήγαινε Γυμνάσιο, λέγοντας πως έκανε το πρώτο του όργιο σε ηλικία 13 ετών.

 

Ο διάσημος ράπερ μίλησε στη εκπομπή «Untold Stories of Hip Hop» της DJ Angie Martinez, όπου αποκάλυψε πως έχει εμμονή με τα όργια εδώ και πολύ καιρό, ενώ για πρώτη φορά παραδέχθηκε πως είναι εθισμένος στο σεξ, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. 

 

Στη συνέντευξή του, ο Rocky λέει πως ανέκαθεν ήταν παιδί με ορμές, σημείο όπου η παρουσιάστρια τού επισημαίνει πως είναι διαφορετικό να έχεις ορμές και άλλο να είσαι εθισμένος στο σεξ. Ο A$AP ωστόσο επιμένει, επικαλούμενος ταυτόχρονα σχετική διάγνωση, αλλά χωρίς να αναφέρει αν αυτή προέρχεται από επαγγελματία ψυχοθεραπευτή. 

 

 

 

Ο 31χρονος ράπερ έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την λατρεία του στις γυναίκες. Στο παρελθόν είχε πει στο Esquire πως χρειάζεται κρεβάτι 100.000 δολαρίων «επειδή κάνω πολλά όργια στο σπίτι μου με μερικές πολύ κοντινές θηλυκές παρέες. Έχω φωτογραφίσει πολλά από αυτά. Οι γυναίκες που είναι γύρω μου έχουν ελεύθερο πνεύμα όπως εγώ», είχε πει τότε. 

 

Ο A$AP Rocky πρόσθεσε επίσης πως έκανε το πρώτο του όργιο σε ηλικία 13 ετών. 

 

Η συγκεκριμένη συνέντευξη είχε δοθεί πριν από την δικαστική του περιπέτεια στην Σουηδία, γι' αυτό το λόγο δεν αναφέρεται καθόλου στην φυλάκισή του εκεί.