Η Τζένιφερ Άνιστον όντως «έσπασε» το Instagram - Κόλλησε η σελίδα μετά την σέλφι των Friends

Η Τζένιφερ Άνιστον όντως «έσπασε» το Instagram - Κόλλησε η σελίδα μετά την σέλφι των Friends Facebook Twitter
0

Το ντεμπούτο της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram, με μια φωτογραφία από όλα Τα Φιλαράκια μαζί, έφερε εκατομμύρια followers σε λίγες ώρες αλλά και τεχνικά προβλήματα στην πλατφόρμα λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης.

Ο λογαριασμός της διάσημης Ρέιτσελ, που εδώ και καιρό αντιστεκόταν στα social media, έχει καταφέρει μέσα σε λίγες ώρες να αγγίξει τους 6.7 εκατομμύρια ακολούθους, αλλά πολύ γρήγορα οι θαυμαστές της άρχισαν να παραπονιούνται πως δεν μπορούν να την ακολουθήσουν.

Γελώντας με τις τεχνικές δυσκολίες που ανέφεραν μαζικά οι φανς της στα σχόλια της φωτογραφίας, η Τζένιφερ Άνιστον κάποια στιγμή απάντησε: «Συγγνώμη, νομίζω πως το έσπασα».

Η Τζένιφερ Άνιστον όντως «έσπασε» το Instagram - Κόλλησε η σελίδα μετά την σέλφι των Friends Facebook Twitter

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε για πρώτη ανάρτηση να δημοσιεύσει μια πρόσφατη φωτογραφία της με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της στα Φιλαράκια, Κόρτνεϊ Κοξ, Ματ Λε Μπλανκ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Μάθιου Πέρι - ένα φωτογραφικό reunion που οι φανς των Friends περίμεναν από καιρό. «Και τώρα είμαστε επίσης Instagram Φιλαράκια στο Instagram. Γεια σου Instagram», έγραψε στη λεζάντα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις


Οι τεχνικές δυσκολίες πήραν τέτοιες διαστάσεις που ασχολήθηκε άμεσα το Instagram με την επίλυσή τους, με εκπρόσωπο της πλατφόρμας να ζητά συγγνώμη για το πρόβλημα. «Γνωρίζουμε πως κάποιοι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν την σελίδα της Τζεν, το επίπεδο ενδιαφέροντος είναι απίστευτο. Εργαζόμαστε προς επίλυση του θέματος και ελπίζω γρήγορα να λειτουργήσει σωστά», ανέφερε μιλώντας στο Page Six. 

Το ντεμπούτο της Τζένιφερ Άνιστον στα social media δεν ενθουσίασε μόνο τους θαυμαστές της, αλλά και πολλούς διάσημους φίλους της, ανάμεσά τους οι Ρις Γουίδερσπουν, Κέιλι Κουόκο, Μιντι Κόλινγκ, Ολίβια Γουάιλντ ενώ την ακολούθησε επίσης ο πρώην της, Τζάστιν Θερού.

Η Τζένιφερ Άνιστον όντως «έσπασε» το Instagram - Κόλλησε η σελίδα μετά την σέλφι των Friends Facebook Twitter

Για την ιστορία, η Τζένιφερ Άνιστον κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ ταχύτητας του ενός εκατομμυρίου followers που είχαν κάνει οι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ όταν έκαναν λογαριασμό στο Instagram. Το βασιλικό ζεύγος έφτασε το συγκεκριμένο νούμερο μέσα σε πέντε ώρες και 45 λεπτά, ενώ η Τζένιφερ Άνιστον σε λιγότερο.


Πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός είχε αφήσει για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει λογαριασμό στα social media, κάτι που παλαιότερα αρνείτο κατηγορηματικά. «Στα social media μπορείς βασικά να έχεις λίγο περισσότερο έλεγχο όσων λέγονται εκεί έξω για σένα. Μπορείς να διορθώσεις μερικά λάθη και χαζομάρες, που λέγονται συχνά. Ίσως κάνω, ποτέ δεν ξέρεις», είχε πει σε συνέντευξή της την περασμένη εβδομάδα.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM