Η Disney θα επανακυκλοφορήσει το «Home Alone» και ο Μακόλεϊ Κάλκιν έδωσε την δική του εκδοχή

Η Disney θα επανακυκλοφορήσει το «Home Alone» και ο Μακόλεϊ Κάλκιν έδωσε την δική του εκδοχή Facebook Twitter
0

Η Disney θα επανακυκλοφορήσει την κλασική ταινία «Μόνος στο σπίτι» και ο πρωταγωνιστής της, Μακόλεϊ Κάλκιν αποφάσισε να σχολιάσει τα νέα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. 

Ο 38χρονος σήμερα ηθοποιός ήταν μόλις 10 ετών όταν το 1990 βγήκε η πρώτη ταινία «Home Alone», που τον έκανε παγκοσμίως διάσημο μέσα από τον ρόλο του μικρού Κέβιν Μακάλιστερ, ενώ έπαιξε και στο σίκουελ «Home Alone 2: Lost In New York», που προβλήθηκε το 1992.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν αποφάσισε να σχολιάσει τα νέα, δίνοντας μια ιδέα για το πώς φαντάζεται το reboot του «Home Alone». Έτσι, ο 38χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία που τον δείχνει να κάθεται σε έναν καναπέ με τα εσώρουχα, με ένα λάπτοπ στα πόδια του και ένα πιάτο μακαρόνια στο χέρι. 

«Έτσι θα έδειχνε στην πραγματικότητα μια σύγχρονη εκδοχή του "Μόνος στο σπίτι"», έγραψε με σαρκαστική διάθεση, προσθέτοντας στη συνέχεια σε νέα ανάρτηση πως περιμένει τηλέφωνο από την Disney για να το συζητήσουν.


Πρόσφατα η Disney ανακοίνωσε πως σχεδιάζει την επανακυκλοφορία της αγαπημένης ταινίας, στην οποία ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Μακόλεϊ Κάλκιν «πολεμάει» ένα ζευγάρι ληστών μόνος του στο σπίτι, όπου τον ξέχασε η οικογένειά του πριν φύγει για διακοπές. Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός στο μήνυμά του στο Twitter, είναι αναπαράσταση της σκηνής από την πρώτη ταινία, όταν ο μικρός Κέβιν, έχοντας πια κατατροπώσει τους ληστές, τρώει junk food καθισμένος μόνος του σε έναν καναπέ.

Η Disney θα επανακυκλοφορήσει το «Home Alone» και ο Μακόλεϊ Κάλκιν έδωσε την δική του εκδοχή Facebook Twitter

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μακόλεϊ Κάλκιν «επιστρέφει» στον ρόλο του Κέβιν, καθώς πέρυσι είχε εμφανιστεί σε διαφήμιση της Google, όπου έκανε αναπαράσταση μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM