Η Cardi B δημοσίευσε φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της και εξηγεί τι της συμβαίνει

Η Cardi B δημοσίευσε φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της και εξηγεί τι της συμβαίνει Facebook Twitter
1

Η Cardi B κοινοποίησε στα social media μια φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της για να εξηγήσει τον λόγο που έχει ακυρώσει τόσες συναυλίες.

Η διάσημη ράπερ έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πρόσφατες αισθητικές πλαστικές επεμβάσεις της, αποκαλύπτοντας πως μετά την αυξητική στήθους και την λιποαναρρόφηση έχει διάφορες επιπλοκές επειδή αρνήθηκε να πάρει τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται η ανάρρωση και συνέχισε την περιοδεία της.

Αφού ακύρωσε και ανέβαλε πολλές στάσεις της μουσικής περιοδείας της προκειμένου να αναρρώσει τελικά σωστά, η βραβευμένη με Grammy ράπερ αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της σε Twitter και Instagram μια φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της. «Κοιτάξτε πόσο πρήζονται τα πόδια μου κάθε φορά που πετάω και το στομάχι μου πρήζεται ακόμη περισσότερο. Αυτός είναι ο λόγος που ο γιατρός μού είπε να ηρεμήσω με τα σόου, επειδή το στομάχι και τα πόδια μου με καίνε όταν πρήζομαι και όχι λόγω των πωλήσεων εισιτηρίων», έγραψε η Cardi B στην φωτογραφία της, που αργότερα διαγράφηκε. 

Η Cardi B δημοσίευσε φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της και εξηγεί τι της συμβαίνει Facebook Twitter

Η Cardi B απάντησε όμως και στα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει ακυρώσει συναυλίες επειδή δεν πουλάει πολλά εισιτήρια. «Όλα τα σόου που ακύρωσα ήταν sold out. Σας έδειξα μέχρι και τα πρησμένα πόδια μου όταν κατεβαίνω κάθε φορά από το αεροπλάνο, οπότε φανταστείτε πόσο πονάνε το στομάχι και η πλάτη μου λόγω της εγχείρισης. Σταματήστε τα ψέματα σε βάρος μου!», έγραψε σε μήνυμά της.


Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM