Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε ιδιωτικό αεροπλάνο - Πόσο κόστισε

Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε ιδιωτικό αεροπλάνο - Πόσο κόστισε Facebook Twitter
EPA
0

Ο Λιονέλ Messi αποφάσισε να επενδύσει στην αγορά ενός ιδιωτικού αεροσκάφους.

Όπως αναφέρουν ισπανικά MME, ο διάσημος Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, αγόρασε ένα Gulfstream V του 2004, στις Ηνωμένες Πολιτείες, έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε ιδιωτικό αεροπλάνο - Πόσο κόστισε Facebook Twitter

Ο Μέσι προσάρμοσε το λευκό ιδιωτικό αεροπλάνο του, με λεπτομέρειες που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

Έτσι, στην ουρά εμφανίζεται ο αριθμός του, το «10», ενώ στα σκαλοπάτια είναι γραμμένα τα ονόματα των μελών της οικογένειάς του: Λίο, Αντονέλα, Θιάγκο, Τσίρο και Ματέο.

Η αξία ενός καινούργιου Gulfstream υπολογίζεται σε περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια.

Γνωστές προσωπικότητες, όπως ο Μαρκ Κουμπάν (ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς) ή ο Στιβ Τζομπς (CEO της Apple), είχαν αγοράσει στο παρελθόν, αεροσκάφη του ίδιου τύπου. 

Το νέο τζετ του Μέσι είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις. Έχει 16 καθίσματα μετατρέψιμα σε 8 κρεβάτια. Επιπλέον, διαθέτει 2 κουζίνες και 2 μπάνια, το ένα με ντουζ. Πρόκειται για αεροσκάφος μήκους σχεδόν 30 μέτρων, με ταχύτητα πτήσης 882 χλμ./ώρα.

Ο Μέσι σχεδιάζει να έχει ως βάση του αεροπλάνου του, την πόλη του Σαν Φερνάντο, ενώ ήδη το τζετ έχει προσγειωθεί στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στο Μπουένος Αϊρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM