Η Kim Kardashian είναι επισήμως μεγιστάνας και γίνεται εξώφυλλο στο Forbes

Η Kim Kardashian είναι επισήμως μεγιστάνας και γίνεται εξώφυλλο στο Forbes Facebook Twitter
5
Η Kim Kardashian είναι επισήμως μεγιστάνας και γίνεται εξώφυλλο στο Forbes Facebook Twitter
Μια από τις χιλιάδες selfies που δημοσιεύει καθημερινά

Στη λίστα του Forbes με τους 100 πιο καλοπληρωμένους celebrities βρίσκεται στη θέση 42, με συνολικά έσοδα ύψους 51 εκατ. δολαρίων το 2015 και παρόλο που την πρώτη θέση κατέλαβε η Taylor Swift, η Kim Kardashian είναι τελικά εκείνη που φιγουράρει στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού. 

Το κατόρθωμα μοιράστηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό η διάσημη σταρ και στον λογαριασμό της στο Instagram. "Τόσο καταπληκτική τιμή να είμαι στο εξώφυλλο του Forbes! Ποτέ δεν είχα ονειρευτεί πως θα γινόταν αυτό και ξέρω πως ο μπαμπάς μου θα ήταν τόσο περήφανος" έγραψε η Kim Kardashian, προσθέτοντας μάλιστα στο τέλος και το hashtag #NotBadForAGirlWithNoTalent, στέλνοντάς εμμέσως το μήνυμά της σε όσους την χαρακτηρίζουν ατάλαντη. 

 

Such a tremendous honor to be on the cover of @forbes! I never dreamed this would happen and know my Dad would be so proud. #NotBadForAGirlWithNoTalent ??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Η 35χρονη σταρ μίλησε στο περιοδικό για το πως κατάφερε να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα με το παινχίδι της "Kim Kardashian: Hollywood", που μέχρι στιγμής έχει αποφέρει έσοδα 160 εκατ. δολαρίων από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το 2014. Σύμφωνα με το Forbes, το 40% των εσόδων της Kim πέρυσι οφείλονται στην συγκεκριμένη εφαρμογή. 

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει τον απόλυτο έλεγχο όλων των εικονικών χαρακτήρων του app και είναι αυτή κάνει την τελική επιθεώρηση πριν εγκριθούν, αποφασίζοντας τόσο για τα ρούχα όσο και για την πλοκή, ακόμη και για το τι makeup και στιλ μαλλιών θα έχουν τα άβαταρς. Και για να είναι σίγουρη πως το παιχνίδι είναι πάντα μες στα πράγματα, αντικατοπτρίζοντας ακριβώς την καθημερινότητά της, φροντίζει να ενημερώνει συνεχώς την ομάδα για τα σχέδιά της όσον αφορά στη μόδα. "Τους έδινα μπικίνι και τους έλεγα 'Βιαστείτε και σχεδιάστε αυτό το μπικίνι, γιατί σκοπεύω να το φορέσω και μετά πρέπει να το έχετε live στο παιχνίδι!'" εξηγεί η Kim. 

Η Kim Kardashian είναι επισήμως μεγιστάνας και γίνεται εξώφυλλο στο Forbes Facebook Twitter


"Όταν κάποιοι με κοιτούσαν ύφος του στιλ 'Γιατί μπαίνει στον κόσμο της τεχνολογίας; Δεν είναι αυτός ο τομέας της! Μείνε στο ριάλιτι!', εγώ σκεφτόμουν 'Όχι!'" λέει η Kim, που δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει ούτε τα Kimojis ούτε την εφαρμογή.

Σημειωτέον πως η Taylor Swift, που βρέθηκε φέτος στην κορυφή της λίστας με έσοδα 170 εκατ. δολαρίων, επίσης σχεδιάζει συνεργασία με την εταιρία Glu για την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού.

Άλλα γνωστά ονόματα της λίστας είναι οι 

One Direction (No. 2 με $110 εκατ.)

Kevin Hart (No. 6 με $87.5 εκατ.)

Adele (No. 9 με $80.5 εκατ.)

Madonna (No. 12 με $76.5 εκατ.)

Rihanna (No. 13 με $75 εκατ.)

Katy Perry (No. 63 με $41 εκατ.).

Η Beyonce με τον Jay Z είναι το φετινό πιο ακριβοπληρωμένο διάσημο ζευγάρι με έσοδα 107.5 εκατ. δολάρια. 

Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM
Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM
Οι σήραγγες του Λονδίνου που ενέπνευσαν τον δημιουργό του James Bond θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Πολιτισμός / Οι σήραγγες του Τζέιμς Μποντ θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Το σύμπλεγμα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ενέπνευσε τον Ίαν Φλέμινγκ, θα περιλαμβάνει στρατιωτικό εξοπλισμό, διαδραστικές εκθέσεις και ένα μπαρ 30 μέτρα κάτω από τη γη.
LIFO NEWSROOM