Με τις παντόφλες, οι οποίες μάλιστα φέρουν την αγγλική σημαία, εμφανίζεται να δίνει συνέντευξη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

 

Στη συνέντευξη αυτή ο πρώην υπουργός επαναλαμβάνει τη δήλωση του ότι θα ψηφίσει Ν.Δ. και καταφέρεται εναντίον του Πρωθυπουργού, ευχόμενος μάλιστα να πάθει άσθμα.

 

Λέει συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων:  «Ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, έχει αβυσσαλέα ματαιοδοξία και ψεύδεται με την ευκολία που αναπνέει δεν με ενδιαφέρει. Όλοι αναπνέουμε και δεν το προσέχουμε συνήθως. Αν αρχίσεις και προσέχεις πώς αναπνέεις, παθαίνεις άσθμα συνήθως. Αυτός θα ήθελα να πάθει… άσθμα κάποτε. Να καταλάβει δηλαδή ότι δεν είναι δυνατόν συστηματικά και συνεχώς να λέει ψέματα. Πρέπει κάποτε να δοθεί ένα σκληρό μάθημα σε αυτό το κακομαθημένο παιδί. Αφού είμαστε στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εσύ πας και κουνάς τον πισινό σου και κάνεις τον καλό στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι δουλειά έχεις στην κηδεία του Κάστρο, που ήταν ένας κομμουνιστής δικτάτωρ;».

 

Παράλληλα με αφορμή τη φράση του «Δεν μου γ… σαι πρωί-πρωί;», που είχε πει σε δημοσιογράφο έξω από τη Βουλή, όταν εκείνος τον είχε ρωτήσει για δηλώσεις του Κώστα Σημίτη, ο κ. Πάγκαλος αναφέρει ότι αυτή η αντίδραση «με έκανε συμπαθέστατο, γιατί ήταν μια λαϊκή εκδήλωση και ο κόσμος το αγαπάει αυτό. Εμένα ο κόσμος με λέει “ο Θόδωρος”».