Ο Πάγκαλος δίνει συνέντευξη με τις παντόφλες και εύχεται να πάθει άσθμα ο Τσίπρας

Ο Πάγκαλος δίνει συνέντευξη με τις παντόφλες και εύχεται να πάθει άσθμα ο Τσίπρας Facebook Twitter
5

Με τις παντόφλες, οι οποίες μάλιστα φέρουν την αγγλική σημαία, εμφανίζεται να δίνει συνέντευξη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Στη συνέντευξη αυτή ο πρώην υπουργός επαναλαμβάνει τη δήλωση του ότι θα ψηφίσει Ν.Δ. και καταφέρεται εναντίον του Πρωθυπουργού, ευχόμενος μάλιστα να πάθει άσθμα.

Λέει συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων:  «Ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, έχει αβυσσαλέα ματαιοδοξία και ψεύδεται με την ευκολία που αναπνέει δεν με ενδιαφέρει. Όλοι αναπνέουμε και δεν το προσέχουμε συνήθως. Αν αρχίσεις και προσέχεις πώς αναπνέεις, παθαίνεις άσθμα συνήθως. Αυτός θα ήθελα να πάθει… άσθμα κάποτε. Να καταλάβει δηλαδή ότι δεν είναι δυνατόν συστηματικά και συνεχώς να λέει ψέματα. Πρέπει κάποτε να δοθεί ένα σκληρό μάθημα σε αυτό το κακομαθημένο παιδί. Αφού είμαστε στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εσύ πας και κουνάς τον πισινό σου και κάνεις τον καλό στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι δουλειά έχεις στην κηδεία του Κάστρο, που ήταν ένας κομμουνιστής δικτάτωρ;».

Παράλληλα με αφορμή τη φράση του «Δεν μου γ… σαι πρωί-πρωί;», που είχε πει σε δημοσιογράφο έξω από τη Βουλή, όταν εκείνος τον είχε ρωτήσει για δηλώσεις του Κώστα Σημίτη, ο κ. Πάγκαλος αναφέρει ότι αυτή η αντίδραση «με έκανε συμπαθέστατο, γιατί ήταν μια λαϊκή εκδήλωση και ο κόσμος το αγαπάει αυτό. Εμένα ο κόσμος με λέει “ο Θόδωρος”».

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Η ευγένεια είναι θέμα παιδείας την οποία προφανώς δεν διαθέτει. Ας κοιτάξει ο καθένας τι έχει κάνει τόσα χρόνια για την χώρα του και να κρίνει τον εαυτό του. Ντροπή για τους πολιτικούς μας και ντροπή σε μας που τους ψηφίζουμε.
Πάντως η κατάρα "να πάθει άσθμα" είναι ηπιότερη απ'την διαβεβαίωση "έρχονται κρεμάλες". Και μη ξεχνάμε πως ετούτος εδώ, έχοντας αποχωρήσει πια οριστικά από την πολιτική, έχει και την πολυτέλεια να λέει ότι του κατέβει. Κάποιος άλλος με τις κρεμάλες έγινε πρωθυπουργός!