Τέλος η Teen Vogue - O Condé Nast σταματά την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου περιοδικού

Τέλος η Teen Vogue - O Condé Nast σταματά την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου περιοδικού Facebook Twitter
0

Ο όμιλος Condé Nast προχωρά σε δραστικές περικοπές και αλλαγές και στο πλαίσιο των αποφάσεων αυτών σταματά ένα από τα πιο συζητημένα έντυπα που κυκλοφορεί. Το WWD μεταδίδει πως διακόπτεται η κυκλοφορία της έντυπης Teen Vogue.

To γενικότερο σχέδιο του ομίλου περιλαμβάνει περικοπές σε επιπλέον 80 θέσεις εργασίας, που αντιστοιχούν σε μείωση περίπου 2,5% του εργατικού δυναμικού των 3.000 ατόμων. Οι προϋπολογισμοί μεταξύ των τμημάτων αναμένεται επίσης να «κουρευτούν», με όσα περιοδικά και μίντια καταγράφουν τις χειρότερες επιδόσεις να βλέπουν μείωση που φτάνει μέχρι και 20 τοις εκατό.

Ως μέρος αυτής της εντολής, o Condé Nast μειώνει τις συχνότητες έκδοσης των περισσότερων τίτλων και θα κλείσει το Teen Vogue σε έντυπη μορφή. Οι μηνιαίοι τίτλοι Vanity Fair, Vogue, Wired και το εβδομαδιαίο The New Yorker είναι τα μόνα έντυπα που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν θα επηρεαστούν.

Σύμφωνα με πηγές, τα GQ, Glamour, Allure και Architectural Digest θα μειωθούν από 12 εκδόσεις σε 11, το Bon Appétit  από 11 σε 10 και τα W και Condé Nast Traveler θα έχουν 8 εκδόσεις από 10.

Η Teen Vogue, η οποία εκδιδόταν πέντε φορές το χρόνο, κλείνει οριστικά και συνεχίζει μόνο διαδικτυακά.

Αυτός ο τελευταίος γύρος περικοπών έρχεται έπειτα από μια ταραχώδη χρονιά στο Condé Nast το οποίο προχώρησε σε μεγάλη αναδιοργάνωση θέσεων υψηλόβαθμων στελεχών.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Crown: Το παρασκήνιο πίσω από την «ανάρμοστη» εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

TV & Media / The Crown: Το παρασκήνιο πίσω από την «ανάρμοστη» εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Λόγω του σχετικού επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς, βλέπουν το φως λεπτομέρειες για το πώς η σημερινή πριγκίπισσα της Ουαλίας σκηνοθέτησε το να έρθει πιο κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ
NEWSROOM