Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σκληρή κριτική στον Μπραντ Πιτ - Γιατί δεν θέλουν να κάνει τη ζωή της ποπ σταρ ταινία

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πλήθος προτάσεων να μεταφερθεί το «The Woman in Me» στην μεγάλη οθόνη Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Σχεδόν ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, γίνονται συζητήσεις προκειμένου το πολυσυζητημένο βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman in Me», να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κυκλοφόρησαν στις 24 Οκτωβρίου, και περιέχουν τον Γολγοθά που βίωσε η πασίγνωστη σταρ από μικρή ηλικία, όταν εκτέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι την κηδεμονία από τον πατέρα της και τη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών της.

Την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησε το βιβλίο,πουλήθηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα στις ΗΠΑ ενώ σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ των New York .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπραντ Πιτ, η Ρις Γουίδερσπουν και η Μάργκοτ Ρόμπι, είναι μεταξύ των διάσημων που υπέβαλαν προτάσεις, προκειμένου να μεταφέρουν την ιστορία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη μεγάλη οθόνη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται αντιμέτωπος με σκληρή κριτική, με αρκετούς χρήστες στην πλατφόρμα X, με τους χρήστες να υποστηρίζουν ότι θα είναι υποκριτικό η εταιρεία του Plan B Entertainment «να αναλάβει την παραγωγή της ιστορίας για μια κακοποιημένη γυναίκα».

H εταιρεία βρισκόταν πίσω από αρκετές ταινίες το 2022 με θέματα σχετικά με την κακοποίηση γυναικών, συμπεριλαμβανομένων των Women Talking, She Said και το βιογραφικό φιλμ για τη Μέρλιν Μονρόε Blonde.

«Μπραντ Πιτ… οι βιογραφίες για κακοποιημένες γυναίκες δεν είναι το όχημα για να μετανοήσεις ή να διορθώσεις τη δημόσια εικόνα σου, να βρεις κάτι άλλο» αναφέρεται σε σχόλιο χρήστη στην πλατφόρμα X.

«Εδώ είναι ένα μοτίβο για να "αποκαταστήσει" την εικόνα του ως φεμινιστής και αγγελιοφόρος γυναικείων ιστοριών» σημειώνεται αλλού.

Ο Μπραντ Πιτ κατηγορήθηκε επειδή συνέχισε να συνεργάζεται με τον καταδικασθέντα για βιασμούς παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, ακόμη και όταν, όπως υποστηρίζουν επικριτές, γνώριζε για τη συμπεριφορά του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.

Με πληροφορίες του Page Six / Independent

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM