Ακολουθώντας το ρεύμα των καιρών και τις διαρκώς νέες ανάγκες που ανακύπτουν η LIFO ενημερώνει τους αναγνώστες της ότι σταματά να ανανεώνει το iOS application της για τις συσκευές Apple.

 

Με την εξέλιξη των smartphones και την έκδοση προ ημερών της νέας mobile έκδοσης της LIFO, σχεδόν όλοι οι αναγνώστες μας πλοηγούνται πλέον απευθείας από τον browser τους, απολαμβάνοντας μια ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία. 

 

Ευχαριστούμε τους λίγους χρήστες που εξακολουθούσαν να μας διαβάζουν μέσω iOS app και τους παρακινούμε να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση της LIFO για κινητά: εκτός από τη συνεχή ροή περιεχομένου και την πλούσια θεματολογία της LiFO θα εκτιμήσουν, ελπίζουμε, την εξαιρετική αισθητική, ποικιλία, ταχύτητα και ευχρηστία της μορφής της.

 

Πρωτογενή θέματα, ποιότητα ενημέρωσης, περιεχόμενο που ανανεώνεται καθημερινά, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, και απαράμιλλη αισθητική κάνουν την εμπειρία της επίσκεψης στο LIFO.gr, τόσο στην desktop όσο και στη mobile έκδοση, μια μοναδική εμπειρία για τον αναγνώστη.

 

Παράλληλα, η έντυπη LiFO, πιστή στο ραντεβού της και πρώτη σε αναγνωσιμότητα μεταξύ των εβδομαδιαίων εντύπων, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Focus-Bari, είναι διαθέσιμη κάθε Πέμπτη σε όλα τα σημεία διανομής και δωρεάν μέσω του LiFO shop.

 

Το ταξίδι συνεχίζεται. Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας.

 

Γνωρίστε τη νέα mobile έκδοση της LiFO κάνοντας κλικ από το smartphone σας ΕΔΩ.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr