Η Τζένιφερ Άνιστον για τους Έλληνες συγγενείς της: Έχω τραύμα από όταν έπρεπε να χορεύω χορό της κοιλιάς μπροστά τους

Τζένιφερ Άνιστον για τους Έλληνες συγγενείς της: Έχω τραύμα από όταν έπρεπε να χορεύω χορό της κοιλιάς μπροστά τους Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Η Τζένιφερ Άνιστον αναφέρθηκε στην ελληνική της καταγωγή, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της.

Ως καλεσμένη στο talk show του Τζίμι Κίμελ, η Τζένιφερ Άνιστον, απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν τους συγγενείς της στην Ελλάδα, αλλά και το έθιμο που έχουν ως οικογένεια, για την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Κίμελ τη ρώτησε: «Είναι αλήθεια ότι την παραμονή των Χριστουγέννων, η οικογένειά σου σε βάζει να χορέψεις τον χορό της κοιλιάς;» και η ηθοποιός του απάντησε, γελώντας: «Ναι, και όχι μόνο την παραμονή των Χριστουγέννων, οποιαδήποτε στιγμή».

Στην πορεία, η ελληνικής καταγωγής Άνιστον, ανακάλεσε στη μνήμη της το τραύμα με τον «χορό της κοιλιάς» εξηγώντας πως: «Ξέρεις, οι Έλληνες αγαπούν κάθε οικογενειακό δείπνο. Έχω ένα εσωτερικό τραύμα από το να πρέπει να παίξω και να χορέψω χορό της κοιλιάς μπροστά στις Ελληνίδες θείες μου, τους θείους και τις γιαγιάδες μου. Ζω ό,τι ζουν παιδιά που οι γονείς τους επιτάσσουν να παίξουν πιάνο ή να τραγουδήσουν μπροστά σε όλους. Αγχώνομαι πολύ όταν το κάνουν αυτό φίλοι μου στα παιδιά τους, γιατί έχω αυτό το τραύμα ότι πρέπει να χορέψω για τους Έλληνες συγγενείς μου».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM