Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο Open- Ο νέος της ρόλος

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο Open- Ο νέος της ρόλος Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Έλλη Στάη μετά από μακρά απουσία από την τηλεόραση επιστρέφει στο Οpen.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι αναφέρει ότι «με χαρά υποδέχεται την Έλλη Στάη, δημοσιογράφο με εξαιρετικά επιτυχημένη
διαδρομή και ξεχωριστό προσωπικό αποτύπωμα στην τηλεόραση».

Ο ρόλος της Έλλης Στάη σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Open θα είναι εκείνος της σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στα μεγάλα γεγονότα, «ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική τού ενημερωτικού τομέα τού Ανοιχτού Καναλιού και ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητά του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Έλλη Στάη παρουσίαζε παλαιότερα το δελτίο ειδήσεων στο Open Tv αλλά αποχώρησε τον καλοκαίρι του 2019 και τη θέση της τότε ανέλαβε η Νίκη Λυμπεράκη.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM