To “Fashion Police” θα συνεχίσει χωρίς τη Τζόαν Ρίβερς

To “Fashion Police” θα συνεχίσει χωρίς τη Τζόαν Ρίβερς Facebook Twitter
1

Η Τζόαν Ρίβερς τα τελευταία χρόνια είχε γίνει γνωστή στην νεότερη γενιά τηλεθεατών μέσω της εκπομπής Fashion Police στο κανάλι Ε!, με θέμα τη μόδα στον κόσμο του κόκκινου χαλιού.

Η κόρη της Ρίβερς έδωσε στο E! την έγκρισή της για τη συνέχιση της εκπομπής που βασιζόταν κυρίως στα καυστικά σχόλια της Τζόαν Ρίβερς.

"Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι για τον χαμό της Τζόαν Ρίβερς και τις τελευταίες δύο εβδομάδες προσπαθούσαμε να τιμήσουμε τη μνήμη της σε όλες μας τις πλατφόρμες. Προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα σχετικά με το τι θα προτιμούσε η Τζόαν να γίνει με το Fashion Police", δήλωσε το κανάλι. «Μαζί με την Μελίσα Ρίβερς καταλήξαμε στην απόφαση ότι η Τζόαν θα ήθελε να συνεχιστεί η εκπομπή. Το Fashion Police θα επιστρέψει το 2015 για την κάλυψη των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες».

Η Μελίσα Ρίβερς θα είναι η παρουσιάστρια ενός 90λεπτου επεισοδίου του Fashion Police το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη ζωή της Τζόαν Ρίβερς. Στο επεισόδιο θα συμμετέχουν οι συμπαρουσιαστές του Fashion Police, Kelly Osbourne, Giuliana Rancic και George Kotsiopoulos.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια