«Ακατάλληλο δια ανηλίκους» το γυναίκειο περιοδικό ΕLLE στην Τουρκία

«Ακατάλληλο δια ανηλίκους» το γυναίκειο περιοδικό ΕLLE στην Τουρκία Facebook Twitter
0
«Ακατάλληλο δια ανηλίκους» το γυναίκειο περιοδικό ΕLLE στην Τουρκία Facebook Twitter

Η τουρκική έκδοση του περιοδικού Elle αντιμετωπίζει περιορισμούς πωλήσεων έπειτα από απόφαση επιτροπής που διαπίστωσε πως στο τεύχος Μαρτίου φιλοξενείται θέμα που περιέχει «άσεμνο περιεχόμενο».

Όταν οι κυρώσεις τεθούν σε ισχύ, το περιοδικό θα μπορεί να πωληθεί μόνο σε ειδική συσκευασία που θα καλύπτει το εξώφυλλο και μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών, αναφέρει το Bloomberg. Θα πρέπει επίσης να αναγράφεται σε εμφανές σημείο πως είναι «Ακατάλληλο δια ανηλίκους» και δεν θα επιτρέπεται να διαφημίζεται.

Οι περιορισμοί επιβάλλονται καθώς εικόνες και άρθρα στο τεύχος Μαρτίου κρίθηκαν επιβλαβή για την ηθική ατόμων κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή από το γραφείο του Πρωθυπουργού χωρίς ωστόσο να δίνονται λεπτομέρειες για το επίμαχο περιεχόμενο.

Ο Dogan Burda Dergi, εκδότης του Elle στην Τουρκία, δήλωσε την Παρασκευή πως ακόμη δεν έχει λάβει την επίσημη απόφαση και πως όταν αυτό γίνει θα ασκήσει έφεση.

Το συγκεκριμένο τεύχος φιλοξενεί στο εξώφυλλό του το μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley.

«Ακατάλληλο δια ανηλίκους» το γυναίκειο περιοδικό ΕLLE στην Τουρκία Facebook Twitter
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΝΟΣ MAESTRO

TV & Media / Γιώργος Μπένος για Maestro: «Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και μου είπε "γιατί βρε αγόρι μου το είδαμε αυτό;"»

«Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό που θέλουμε να αφηγηθούμε με την ιστορία των δύο αγοριών, είναι αυτό που απλά συμβαίνει στη ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός
THE LIFO TEAM
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ

TV & Media / Βικτώρια Φασιανού: «Ο Αλέκος Φασιάνος έβλεπε μεσημεριανά και έκοβε περιοδικά για να ζωγραφίζει φιγούρες»

«Είχε ένα τρομερό πνεύμα, προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο μαζί του γιατί η καθημερινότητά του ήταν μέσα στο εργαστήριο και ήταν όλη του η ζωή» είπε για τον πατέρα της
THE LIFO TEAM