Λάρισα: Επίθεση με γροθιές και μπουκάλια σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ - «Δεν υπήρχε αίτια»

Λάρισα: Επίθεση με γροθιές και μπουκάλια σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ - «Δεν υπήρχε αίτια» Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Επίθεση δέχθηκε δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν στον οικισμό της Νέας Σμύρνης Λάρισας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει ο δημοσιογράφος Πάνος Γαρουφαλιάς που έπεσε θύμα της επίθεσης «εκπρόσωποι των κατοίκων ζήτησαν από τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονται στην περιοχή να πλησιάσουν για να τους μιλήσουν». Λίγο αφότου ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις κάποιος από το πλήθος χτύπησε τον δημοσιογράφο. 

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η επίθεση που δέχτηκε έγινε μπροστά σε αστυνομικούς, οι οποίοι – παρόλα αυτά – δεν προχώρησαν σε καμία προσαγωγή. Ο Πάνος Γαρουφαλιάς απομακρύνθηκε, με εμφανή τραύματα στο πρόσωπό.

 

Υπενθυμίζεται ότι η ένταση στον οικισμό της Ρομά σημειώθηκε στήθηκε επιχείρηση για τη μεταφορά 35 κατοίκων θετικών στον κορωνοϊό προκειμένου να απομονωθούν σε κέντρο αποκατάστασης.

Εκτός από τους δημοσιογράφους, στο στόχαστρο κατοίκων της συνοικίας βρέθηκε και το αυτοκίνητο που μετέφερε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ