Ο Μακόλεϊ Κάλκιν επιστρέφει με καίριο ρόλο στην προσεχή σεζόν του American Horror Story

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν επιστρέφει με καίριο ρόλο στην προσεχή σεζόν του American Horror Story Facebook Twitter
0

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν θα γιορτάσει τα 40 του χρόνια επιστρέφοντας στην ηθοποιία ως μέλος του προσεχούς κύκλου της τηλεοπτικής ανθολογίας τρόμου American Horror Story του Ράιαν Μέρφι.

Εδώ και λίγο καιρό. ο ηθοποιός – αλλά και ιδρυτής εσχάτως της μιντιακής πλατφόρμας Bunny Ears –  έχει επανέλθει στη δημοσιότητα επιδιώκοντας την επιστροφή του στην οθόνη, μεγάλη ή μικρή.

Πρόσφατα είχε δηλώσει ότι είχε περάσει από κάστινγκ για το «Κάποτε...στο Χόλιγουντ» του Ταραντίνο, αλλά τα είχε πάει χάλια, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε. «Ούτε εγώ δεν θα με προσλάμβανα», είπε χαρακτηριστικά.

Το πολυπόθητο copmeback θα πραγματοποιηθεί τελικά στον προσεχή, δέκατο κύκλο του American Horror Story, όπως επιβεβαίωσε μα ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο δημιουργός της σειράς Ράιαν Μέρφι.

Στο βίντεο επιβεβαιώνεται επίσης η επιστροφή της Σάρα Πόλσον, της πιο «εμβληματικής» ηθοποιού της σειράς, που απουσίασε από τον πρόσφατο ένατο κύκλο.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM