«Υγροποίηση», η νέα εναλλακτική μετά την αποτέφρωση των νεκρών

«Υγροποίηση», η νέα εναλλακτική μετά την αποτέφρωση των νεκρών Facebook Twitter
2

Μια εταιρία με έδρα την Γλασκώβη εγκατέστησε την πρώτη συσκευή «αλκαλικής υδρόλυσης» σε ένα γραφείο κηδειών της Φλόριντα.

Η συσκευή, κατασκευή της Resomation Ltd, παρουσιάζεται ως οικολογική εναλλακτική λύση στην αποτέφρωση διαλύοντας το ανθρώπινο σώμα σε ζεστό αλκαλικό διάλυμα.

Το γραφείο κηδειών που θα εγκαινιάσει τη μέθοδο λέγεται Anderson-Mc Queen και θα λειτουργήσει για πρώτη φορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η εταιρία παραγωγής ελπίζει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα γραφεία στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στην Ευρώπη.

Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι η διαδικασία παράγει το ένα τρίτο των αερίων του θερμοκηπίου από ό, τι η αποτέφρωση, καταναλώνει το ένα έβδομο της ενέργειας και επιτρέπει τον πλήρη διαχωρισμό των οδοντιατρικών αμαλγαμάτων για ασφαλή απόρριψη.

«Η υγροποίηση αναπτύχθηκε ως απάντηση στις αυξανόμενες περιβαλλοντικές ανησυχίες του κοινού,» δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρίας Sandy Sullivan στο BBC.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα / Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την καθυστέρηση, σημειώνοντας ότι η πληροφορία θα μπορούσε να είχε κοινοποιηθεί από τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση της
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια