Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος- Τι είπε στην απολογία του

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος- Τι είπε στην απολογία του Facebook Twitter
Φωτ.: protothema.gr
0

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 19χρονος συνελήφθη για το τροχαίο στο Χαλάνδρι, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του 18χρονος φίλος του. 

Σε βάρος του 19χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε τον θάνατο άλλου ανθρώπου. 

Στην απολογία του, ο 19χρονος υποστήριξε- σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- ότι ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, έφυγε μπροστά και ακολουθούσε ο 18χρονος με το δικό του όχημα, όταν συνέβη το τροχαίο. 

Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον κατηγορούμενο τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης οδήγησης και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα. 

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης. Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι αν οι δύο φίλοι έκαναν «κόντρες», όταν ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και έπεσε σε δέντρο στη λεωφόρο Παπανικολή, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM