Τροχαίο με πατίνι στη Μεσογείων: Αφέθηκε ελεύθερη η 30χρονη οδηγός

Τροχαίο με πατίνι στη Μεσογείων: Αφέθηκε ελεύθερη η 30χρονη οδηγός Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε η 30χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 12χρονο στη Μεσογείων.

Η 30χρονη μετά την απολογία της στον εισαγγελέα για το τροχαίο στη Μεσογείων αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Σημειώνεται πως βάρος της, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης με παραβίαση ερυθρού σηματοδότη. Την ίδια ώρα ο 12χρονος βρίσκεται μεταξύ «ζωής και θανάτου» και δίνει τη δική του μάχη στη ΜΕΘ.

Η 30χρονη επιμένει πως δεν παραβίασε κόκκινο φανάρι και ισχυρίζεται ότι ο ανήλικος επέβαινε στο πατίνι και έπεσε στο αυτοκίνητό της. Τα ίδια υποστηρίζει και η οικογένειά της, όμως αυτόπτες μάρτυρες και η οικογένεια του 12χρονου, υποστηρίζουν πως πέρασε με κόκκινο και πως ο ίδιος δεν επέβαινε στο πατίνι τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά το κρατούσε στα χέρια του.

Ο 12χρονος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ και φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από τους θεράποντες γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM