Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα που σήμερα βρήκε τραγικό θάνατο από πτώση στο The Mall, είναι Ελληνίδα, περίπου 40-45 ετών, ενώ ήταν μόνη της στο εμπορικό κέντρο.

 

Έως αυτή την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης της, αλλά υπάρχουν ενδείξεις αυτοκτονίας. Τα στοιχεία της γυναίκας δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς δεν έφερε κάποιο έγγραφο ή ταυτότητα.

 

Η γυναίκα έπεσε απόψε, στις 20:50, από τον τρίτο όροφο εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι το οποίο ήταν γεμάτο κόσμο.

 

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο εμπορικό κέντρο κατέφθασε ασθενοφόρο και αστυνομία 

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως γιατρός που ήταν στο Mall προσπάθησε άμεσα να της παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες, αλλά διαπίστωσε πως δεν είχε σφυγμό. Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

Η ανακοίνωση του The Mall για το τραγικό περιστατικό

 

Σε ανακοίνωσή του το «The Mall Athens» εκφράζει τη λύπη του για την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν μια γυναίκα έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή.»

 

Τα πρώτα στοιχεία για την τραγωδία

 

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατέστερο είναι το σενάριο της αυτοκτονίας καθώς από την πρώτη εξέταση του υλικού του κλειστού κυκλώματος, η γυναίκα διακρίνεται να είναι μόνη της και ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο  ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει στο κενό.

 

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό και ακόμη δεν έχει αποσαφηνίσει για το εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή για δυστύχημα.

 

Η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα ήταν παρούσα στο Mall την στιγμή της τραγωδίας.

Η Φωτεινή Δάρρα έγραψε στο Instagram πως ήταν με το παιδί της στο εμπορικό κέντρο και το τράβηξε να μην δει το συμβάν.

«Τράβηξα το παιδί να μην δει το θέαμα... Ο Θεός να βάλει το χέρι του!» έγραψε στα social media.