ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τραγωδία στο Mall - Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Τραγωδία στο Mall - Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο Facebook Twitter
0

Τραγωδία σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι όπου μια γυναίκα σκοτώθηκε καθώς έπεσε από τον τρίτο όροφο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ και στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρο. Ωστόσο η γυναίκα διακομίστηκε νεκρή στο ΚΑΤ.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας. 

Τραγωδία στο Mall - Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο Facebook Twitter
Aποκλεισμένο με αστυνομικές κορδέλες το σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και κάποιες μαρτυρίες, η άτυχη γυναίκα φέρεται να έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και από εκεί βρέθηκε στον πρώτο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Οι αρχές εξετάζουν τόσο το ενδεχόμενο δυστυχήματος, όσο και της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα  είναι Ελληνίδα, περίπου 40-45 ετών, ενώ ήταν μόνη της στο εμπορικό κέντρο.

Έως αυτή την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης της, αλλά υπάρχουν ενδείξεις αυτοκτονίας. Τα στοιχεία της γυναίκας δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς δεν έφερε κάποιο έγγραφο ή ταυτότητα.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, αλλά ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατέστερο είναι το σενάριο της αυτοκτονίας καθώς από την πρώτη εξέταση του υλικού του κλειστού κυκλώματος, η γυναίκα διακρίνεται να είναι μόνη της και ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει στο κενό.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ