Τοπικές βροχές και βελτίωση

Τοπικές βροχές και βελτίωση Facebook Twitter
0

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται την Πέμπτη, αλλά από το απόγευμα  ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση. Σποραδικές καταιγίδες ενδέχεται να σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στα δυτικά. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 Μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις με παροδικές βροχές το απόγευμα και θερμοκρασία ως τους 16 βαθμούς.  Άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από την Κυριακή οπότε η μέγιστη θα φτάσει και τους 20 βαθμούς.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελλάδα / Αγρότες: Συνεχίζουν τα μπλόκα μετά το «όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη - Τι ζητούν κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Ο «χάρτης» των κινητοποιήσεων - Οι αγρότες δηλώνουν ότι ο κλάδος οδηγείται σε αδιέξοδο, ζητώντας άμεσα, συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης
THE LIFO TEAM